2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312965 بازدید | 71242 پست
خدارو شکر عزیزم ❤️ چشم الان کپی میکنم خودم  دارم تو گوشی ام عزیزم

مرسی بابت تمامی زحماتت قربونت برررم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبی آریانا جون  میگم به نظر تون برا مانتو  ک چروک نشه مشکی  و قشنگ باشه تو تن خن ...

فدات عزیزم 😘

گلم پارچه خنک الان میتونی شانتون نخ  ،  لینن  ، ابر و بادی یا کرسپو بخری، 

اگه میخوای اداری طور باشه همون شانتون و لینن جنس خوب بخر خوبه... 

مدل هم ببین خوبن اینا 👇

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عجله نکن عزیزم توکلت بخدا باشه  من مطمئنم با صبر و حوصله میچرخید و یه واحد باب دلتون اجاره میک ...

ممنون از دلگرمیت عزیز دلم 😘🥰

خدا بهت میلیارد میلیارد مال بده تن سالم 🥰💞

عاطفه جون خونه ی تک خواب واینهمه وسایل خیلی سخت میشه یا باید دوخواب اجاره کنی یا اینکه یه سری وسایلت ...

ان شاالله عزیزم 🥰😘

رهن اینجا بسی ناجوانمردانه گرونه...

خیلی روحیم بد شده 🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزم حتما مینویسم براتون میخواستم در مورد ی مشکل پیش اومده براتون بنویسم  هنگامی ک غرق ...

انشاءالله سلامت باشین عزیزم و سایتون روی سر خونواده مستدام 

پسر منم خییلی احساسیه حتی معلم امسال و پارسالش هم اینو بارها بهم گفتن یه وقتایی اگه ببینه من خیییلی ناراحتم سریع بغلم می‌کنه و میگه مامان ناراحت نباش 

یا اگه خودش ناراحتم کنه سریییع میاد معذرت خواهی حتی دستم رو هم میبوسه🥲🥲

بخدا که ارزششو نداشت ولی من کلا همین مدلی ام الکی حرص میخورم😭😭😭🤣 هیچکسم نگفت چرا این مدلی زد ...

دیگه یواش یواش انقد دغدغه های بزرگتر میاد که این چیزای کوچولو واسه ادم میشه یه خاطره خنده دار

خوب کاری میکنی، خونه ۱۵۰متری رو واقعا خیفه از دست بدی

خیلیا هستن با خانواده شوهر زندگی میکنن ولی حرمت و فاصله مناسب وخط قرمزا رو حفظ میکنن

بدون هیچ تنشی

ماشالله شوهرت خوب زبون دندون مع خووهرشو کشیده🤭

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ای خداااا عشق من اومد 🤩🤩🥳 سلام قشنگمممممم جنیفر خودم😎😁 خوبم عشقم تو چطوری همه چی خوبه؟   ...

قربونت برمممم

خوبم خداروشکرررر 

جنیفر🤣

کار خوبی کردی 

چند بار اومدم احوالتو بپرسم هیییی یادم میرفت☹️☹️

برگرد که قرار امسال همه مون با هم بریم جلو 😍

گل پسر چطوره؟

ان شاالله عزیزم 🥰ض😘 رهن اینجا بسی ناجوانمردانه گرونه... خیلی روحیم بد شده 🥺🥺🥺🥺

عاطفه اولش واقعا ناراحت شدم و حست قابل درک 

ولی خب دنیا به اخر نرسیده که 

هیچ کس نمیدونه خیر در چی و کجا منتظرمونه 

یک روزی از این صابخونه هایی که جواب میکنن 

و ادم دلش میشکنه با اینکه حقشونه 

متشکر میشه 

چون این لحظات و تجربه ها باعث تصمیم گیریای بزرگ میشه 

با انرژی مثبت برو بگردین 😍

ان شالله یه خونه یه خارج نشین نصیب بشه که اصن پول براش مهم نباشه 😀یا یه ادم فوق العاده خوش قلب که کلی خوش یمنی و برکت مادی معنوی براتون داشته باشه 💚💚

عاطفه جون خونه ی تک خواب واینهمه وسایل خیلی سخت میشه یا باید دوخواب اجاره کنی یا اینکه یه سری وسایلت ...

جووون تخت ۱۲۰

خیلی خوبه😅

ما تو شمال تختمون همین اندازه س فکر کنم

نمیذاره نفس بکشم😂

بای تا های🏃‍♀️‍➡️