2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313534 بازدید | 71254 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دخترا..میخواستم اونور گزارش بدم که دیدم تعطیله متاسفانه...

امروز یه پولی دستم رسید بابقیه موجودیم شد ۵تومن ...دادم یه پلاک به وزن ۱گرمو۲۰۰سوت خریدم باسود ۷درصد...بچها درسته ۱گرمو۲۰۰سوت باسود ۷درصدمیشه۵ملیون؟

بعداینکه امروز رفتم خریدلباس خونگی که یارانه رو بهش اختصاص دادم نقدی ازپس انداز برداشتم فردا یارانه واریزبشه جایگزین میکنم به امیدخدا..

که باغذا وبستنی همشون شد۱۲۶۰...حالا۷۴۰برام مونده که میخوام بزارم روپول قرعه جدید.... 

سلام عزیزم اگر الان واریز کرده باشید پول رو اولین ساعت پایا حدود ساعت ۳:۴۵ صبح هست اون موقع واریز می ...

واااااای مرسی ازت

الهییی خیر ببینی

هرچی از خدا میخوای بهت بذه

ی دنیا ممنونتم

لایک نکننننن مسلموننننن  ...........
خب دخترا..میخواستم اونور گزارش بدم که دیدم تعطیله متاسفانه... امروز یه پولی دستم رسید بابقیه موجودی ...

میگم اونور تعطیل شده چرا؟ 

در مورد سوالت اگر طلا 3260 باشه نه بیشتر گرفته بنظرم درصد رو

سلام عزیزم میشه کمکم کنییییید من ویپاد نصب کردم امروز هنوز کارتم ب دستم نرسیده اما توی ویپاد ...

سلام عزیزم من ویپاد ندارم

دیدم ک دوستان راهنماییتون کردن منم فقط ب جهت ادب چون سوال کرده بودید ریپ زدم 🥰

سلام دوستای عزیزم  دوستان به کمک نیاز دارم  من تقریبا یه هفتس بیرون نمیدونم چی پرید تو چ ...

سلام عزیزم 

قبل عید خواهر شوهرم و یکی از بستگان اینطور شده بودن که رفتن اورژانس و گفته بودن ویروسه بهشون اشک مصنوعی داده بودن تقریبا 10_15 روز درگیر بودن بعد کم کم خوب شدن‌ 

روز دوم عید هم شوهرم اینطور شد از اونجایی که اصلا اهل دکتر رفتن نیست به هیچ وجه دکتر نیومد 

چشمش به قولی تغار خون شده بود و آب میومد و می‌گفت ببین چی توشِ

خودش قطره و پماد چشم گرفت چند روز استفاده کرد و کم کم خوب شد

ولی اینجا چند نفر دیگه همین طور شده بودن

نگران نباش ویروسه و چند روز اذیتت میکنه

ان شاءالله هر چه زودتر خوب بسین🙏🏻🤲🏻

عزیزم مبارکت باشه ولی با سود ۱۵ درصد حساب کرده . 🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان🌹💐

سلام مهربون خوبی عزیز 

گلی برا وام بانک مهر که از روی معدل حساب گرفته میشه؟ 

برا خانم های خانه دار نیاز به ضامن داره؟ یا فیش حقوقی ضامن؟ 

شوهرم بانک مهر حساب داره و وام میگیره ازش میتونم ازش به عنوان ضامن استفاده کنم؟ 

اگه دوستان هم گرفتن راهنمایی کنن🌹💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
خدا قوت آریانا کاربر نسرین۶۶ یادته احتمالا شیرازی نبود بنظرت؟

مستقل قم زندگی میکرد 

ولی خانواده اش تهران بود و تهران یه خونه خریده بودن و داده بودنش رهن چون پولشون کم بود.... گفت کم کم پول مستاجر میخوان جور کنن که خودشون وقتی میرن تهران خونه مستقل داشته باشن و سربار این و اون نباشن.

حالا چی شده یادی از اون کردی ای زن پهلوووون🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام دوستای قشنگمممم 🥹🥹 خوبین؟؟  سال نو همگیتون مبارک باشه ان شاءالله بهترینها واستون ات ...

سلام گلم خيلي به يادتون بودم خيلي خوش برگشتي عزيزم بيشتر بيا پيشمون عزيزم 💞

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی