2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313332 بازدید | 71253 پست
محی محی هست و موضوع مورد بحث خودشو داشت  ولی بازم میگم منظور موضوع بحث من، اون نبود :) ...

من گفتم بدی؟

گفتم من اینجوری حس کردم

همین

من از کسی بدم نمیاد متاسفانه یا خوشبختانه

وقتی هم کلام میشم از روی بیکاری نیست که

ممکن بود یه کاربر دیگه بودی، اصلا ریپ نمیزدم که هیچ… لایکم نمیکردم

نه عزیزم من دوستای این تاپیک رو دوست دارم❤️

حالا داریم صحبت میکنیم دیگه

مثل دو تا خواهر که با هم بحث میکنن ولی جونشونم واسه هم میدن

حس منفی نگیر از حرفم عشقم 😘

آدم لابلای این صحبتا کلی چیز یاد میگیره

مستقل جان يا مامان سبحان عزيز  يا هر كدوم دوستان كه واردين يه سوال دارم من خيلي مبتدى هستم البته در خصوص بورس و اينا😅

توى ايزى تريدر مفيد ميخاستم بدونم دارايي كل كه بالاى صفحه مياد كل پول ما توى مفيد هست؟ يعنى مجموع قدرت خريد و سهامهايي كه داريم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستقل جان يا مامان سبحان عزيز  يا هر كدوم دوستان كه واردين يه سوال دارم من خيلي مبتدى هستم البت ...

فکر کنم قدرت خرید جداست

دارایی کل یعنی هر چی تو پرتفوی داری که شامل سودایی که کردی هم میشه

باز مامان سبحانم بگه

خوش بگذره قاضی جون مام دوست داشتیم بریم حیف که قسمت نشد بحث پولش نیستا من عجیب به قسمت اعتقاد ...

ممنون بابت جواب بالا، فدا سرت عزيزم ما عيد سركار بوديم جايي نرفتيم الانم البته مجلس دعوت شديم ديگه يك تيرو و دو نشان شد 😉😊

انشالله تعطيلات بعدى برين حسابي كيف كنين😍😍

ممنون جیران جان😍 واقعا خودمم دلتنگم🙄 زندگی از یه جایی به بعدش خیلی زود میگذره🥲 من باورم نمیشه که ...

من تیکه پاره پستها رو خوندیم 

وقتی رسیدم به پست شما حالم دگرگون شد 

واااای منم همینم اصصصصلا تو کتم نمیره دخترم سال بعد باید کنکور بده باورم نمیشه  

انگار همین دیروز بود بعد از کنکور خوشحال و خندون با بابام تو خیابون ملاصدرا (شیراز )راه می‌رفتیم جلو یه مغازه آرایشی مکث کردم گفت هر چی دوست داری بردار ،با خجالت کرم پودر و رژ خریدم  

چه زوووود گذشت  

وقتی میرم دبیرستان دخترم سرگردون میشم  .میگن مادر فلانی مکث میکنم  

سر کلاس حواسم می‌ره به دبیرستان خودمون مثل فلاش بک فیلمها من کنده میشم میرم به سالها پیش 

اون هیاهوی دوست داشتنی کلاس ،شور و حال و امید و آرزو  

خنده ها و پچ پچهای یواشکی  

نوشته های کوتاه سر کلاس  

آخ هنوز اون دختر بچه پر از شوق و آرزو یه گوشه از درونم کز کرده و نشسته 

الهی سالم و تندرست باشی دوست عزیز  

چه میشه کرد بااااید پذیرفت 

وسواسی بیماریه که هم خودت اذیت میشی و هم دیگران و باید برن دنبال درمان ما تو اطرافیا ...

نگا

من لباس هرچیزی میخرم اپل میشورم

معتقدم ک اینی دوخیده شده 😁 زیر پا افتاده..شایدم له کردن..باید شسته بشه

یا کلا با تمیزی ارامش می‌گیرم 😍

بعد با خودم مرور میکنم چ کارا کردم کیف میکنم انقدا 😁😁

نگا من لباس هرچیزی میخرم اپل میشورم معتقدم ک اینی دوخیده شده 😁 زیر پا افتاده..شایدم له کردن..باید ...

لباس واقعا باید شست،،،مخصوص الان افغانم زیاد تو ایران و میان پرو،،،،بعد کلا این لباس که می‌خریم غیر از اینکه تو خیاطی کلی زیر دست و پا بوده چندین نفرم پرو میکنن اصلا چندشه،🤬

اقا من واسه خیانت به نظرم مرد و زن نداره و مقصر صد در صدی کسیه که تو زندگی خیانت کرده اینکه زن حیله گر و ،،،،اصلا به نظرم درست نیست چون اینجور باشه ممکن مردی هم باشه با حیله زن و بکشه طرف خودش،،،اینم قبول ندارم طرف حتما تو زندگی از شریک زندگیش کمبودی بوده رفته خیانت کرده میتونست گردن شکستش یا مستقیم بگه من اینجا کمبود دارم رفع کن یا بگه بیا طلاق بگیریم تمام

خواهرای عزیز در مورد بحث خیانت شامل خیلی چیزا میشه ، یه لغزش یه خطا ،وسوسه، انتقام، حیله، دشمنی ،توطعه ،وحتی مسخره کردن دیگری که خیانتکار بوده ومبتلا شدن به مشکل همون شخص ،تنوع ،کنجکاوی،شهوت،تاثیردوستان واطرافیان، در هر حال باید به خدا پناه برد و انشالله خدا زندگی خوبی برای همه رقم بزنه 

بحث تلخیه اما واقعیته و زیاد شده متاسفانه، پوشش بعضی از خانما به حد فجیعی رسیده حالا غیر از بحث اینکه بقیه رو درگیر وتحریک میکنن، بحث امنیت خودشون خیلی مهم تره ، فقط یه لحظه فک کن این خانم گیر یه آدم مریض بیفته وحشتناکه واقعا