2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313454 بازدید | 71254 پست
بچه ها منم یه همفکری می‌خوام من هزینه های شخصی زیادی ندارم .یعنی آرایشگاه کلا هیچ. مثلا رنگ موی ...

اگه آسیب دیده س

برو قسمتهای آسیب دیده رو کامل قیچی کن 

هر کی گفت بیا تراپی کنم حرفشو گوش نده

موی آسیب دیده باید دور ریخته بشه

بعد میتونی موهات رو احیا کنی که باعث تقویت میشه، این واقعا عالیه من انجام دادم

موهات که سالم شد حالا رنگ، دکلره یا … رو‌ موهای سالم انجام بده

بچه ها منم یه همفکری می‌خوام من هزینه های شخصی زیادی ندارم .یعنی آرایشگاه کلا هیچ. مثلا رنگ موی ...

بنظر من زن باید به روز باشه

حالا نه اونقدر که کلا ارایشگاه باشه

در حد معقول

که همسرشم خوشحال کنه😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا برای من درسته فکر میکنی کی ساکن بشید؟

معجزه در لحظه اتقاق میفته 

نمیدونم واقعا 

یهو دیدی شد 

اما در واقعیت فعلا که خبری نیس فک کنم همون طلا بخریم مث سوگول بود؟؟کلا نقد کنیم باکلاس بریم خونه بهریم😍

میخواستم بپرسم اگه شما رو حرف زدن شوهرتون با خانمی حساس باشید به شوهرتون میگید یا هیچی کلا به روش نم ...

ستاره جان فقط با یک خانم یا کلا؟

اگه کلاااا تو این سالها حساسیت نشون نداده باشم 

میتونم خیلی عادی احساسمو بگم 

ولی اگه همیشه حساسیتمو نشون دادم خب باید محتاطانه تر و باسیاست گفت 

من شخصا موردی باشه از کانال شخص سوم مثلا اون خانم وارد میشم 

میگم حس خوبی از فلانی نمیگیرم 

بر فرض همسرم میگه چرا 

میگم نمیدونم ولی انرژیش خوب نیس یه جوریه

بهتره زیاد هم کلام نشیم باهاش به فلان دلیللل 

(اینجا حتما جمع ببند که خودتم شریک اون مکالمه کنی)

ملکوت اعلا 😄😄😄😄😄😄😄😄😄 اونو میدادم خانم دلشو زد 😏 چند وقته فروزومال میدم خیلی دوست داره ...

نه در میاد عزیزم..

غذاهای مقوی بده توغذاهاش حتماااا آب قلم استفاده کن ویتامیناش تکمیل شه زودتر درمیاره 🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بعد واقعاً تو بارداری آدم هورموناش بهم میریزه اخلاقش انگار عوض میشه من قبلاً از کسی به هیچ وجه ا ...

ای جانم کاملا درکت میکنم..کاش نزدیک بودی هرروز برات غذا درست میکردم🤗😍کدوم شهری؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خیلی باحال گفتی 😂😂😂بی حرکت دراز میکشی 🤣🤣🤣 اینقد از این کارا کردم دقیقا خودم رو تجسم کردم  ...

والا بخدا🤦ببینن بیدارم اوام پامیشن میان پایین پیشم😊من میخام ازدست اونا راحت باشم اخه😅😅

انشالله تموم میکنی..اره باباجاهایی که تو چشمه رو تمیز کن زیاد برا دیگران خودتو اذیت نکن😍😍خسته هم نباشی ❤️❤️هنوز فردا روهم وقت داری

عزیزم من جاریم موهاش خیلی میریخت خودشم میخاست دکلره کنه همه جور ویتامینی هم خورد امااثر نکرد

یه ماسک گذاشت سرش عالی بود همون یبار ریزشومتوقف کرد اینم دستورشه

🔸یدونه موزکوچیک 🔸چندقطره روغن زیتون غیرخوراکی و🔸یدونه زرده تخم مرغ 

روقاطی کن دوسه ساعت بزارروسرت بعدیه نایلون بکش سرت بمونه بعدشم بشور..میگف عالی بود👌 

خواستی انجام بده نتیجه روبگوبهمون🌹

بنظرم چدن نیس  اره دیگه همش دنبال ادمای وسواس و تمیزم🤣🤣🤣 محی توم بیا  اها تبی ...

سلام ننه علی به نظر من که تنها راهش اینه بعد هربار اشپزی بشوری،،من خودم هر شب ظرف شام و می‌شورم پنج دقیقه هم وقت میزارم با ابجوش وتاید و سیم تمیز میکنم اینجور دیگه جرم نمیگیره ،،،اما جاریم چربی زدا میخرع خیلی راضیه،،،لوله باز کن نزن رنگ چدن به مرور قهوه ای میشه

سلام ننه علی به نظر من که تنها راهش اینه بعد هربار اشپزی بشوری،،من خودم هر شب ظرف شام و می‌شورم پنج ...

سلام تبسم جون 

دیدم بیداری پریدم دور همی ببینم چخبره😉

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317

اقا من پنجشنبه جایی باید بریم بعد اینکه میخام یه تیپ بزنم که هر چی فکر میکنم شومیزم به شال وشلوار و کفشم نمیاد به شوهرم گفتم اونم گفت خب سه شنبه میریم بخر(من تنها نمیتونم لباس بخرم چون برم پرو روم نمیشه نخرم)بعد گفتم میتونم چیز دیگم بپوشم اگه میدونی پول نیست یا هر چیزی زودتر بگو من لباسام و آماده کنم که گفت نه کلا باید بیرونیم بخری اما این ماه دستم تنگ همین شومیز و بخر،،،منم خوشحال وشاد و خندان بودم،،،،تا امشب گفت من فردا نهار نمیام تا شب میمونم این دو روز عید شلوغم ،🤕 اصلا انگار یادش رفت من خرید داشتم نمیدونم میگم شایدم طفلی داره فرار میکنه،🤣🤣منم هیچی نگفتم ،،،حالا میترسم اگه یادش نندازم کلا تا پنجشنبه یادش نیاد چون پنجشنبه هم از ده صبح باید آماده باشم ،،تو فکرم یه چی دیگه اماده کنم پنجشنبه هم حرف زد برم براش ،🤬🤬

باز اونجا که میریم یکم حساسم دوس داشتم واقعا اون که تو ذهنم پیاده کنم همینجور موندم میدونمم واقعا راست میگع از نظر کاری این دو روز مشغوله،،،شما باشین چیکار میکنید؟؟