2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313445 بازدید | 71254 پست
به نظر من ببر تعمیراتی به خاطر قطعاتش ازت برمی دارن خودتو راحت کن ما چندین تا گوشی قدیمی تو خونه د ...

اره آفرین ممکنه قطعاتش رو بخرن 

اتفاقا منم دوتا گوشی قدیمی دارم ال سی دی مشکل داره اونا رو هم میبرم انشالله 

الان اینقد آشفته ام از دست این خونه و وسایل اضافه که حد نداره 

با زبون روزه هم اصلا توان کار کردن ندارم دست و پام میلرزه 🤕🤕

سلام لطفا بگید ندر نان کدوم صفحه هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگه خودت لازمشون نداری دونه دونه نیستشون کن واگه متوجه نشد کامل ازخونه بندازشون بیرون😎من چندب ...

همین کارو میکنم ولی کم کم 😁😁😁

آره بخدا هرچی جم کنم فایده نداره بچه هام هم هی میکشنشون بیرون باهاشون بازی میکنن فاجعه میشه 

برا کارا هم از الان دوروز وقت داری امروز اتاقها وسرویسا..فرداهم هال واشپزخونه روتمیزکنی میرسی انشالل ...

مرسی عزیزم آره انشالله تمام سعیم رو میکنم 

مشکلم اینکه روزها خیلی بی انرژی م بعد افطار کار هام میکنم بیشتر 

مرسی عزیزم آرومم کردی 

امروز یا دیوارها یا مبل ها رو باید تمیز کنم ببینم به کدومش حس دارم 😉

تابستون میشه ۵سال  نه مبلام کاملا نو هستن...خیلی جنس خوبی دارن واسه بزرگی و سنگینی میفروشم ک ...

اهان انشالله دیگه جابجا نشی برای اجاره که اسباب کشی اذیتت نکنه😍

از همینجا مستقییییم بری خونه خودت وسایلاتم  به دلخواه خودت عوض کنی❤️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

همین کارو میکنم ولی کم کم 😁😁😁 آره بخدا هرچی جم کنم فایده نداره بچه هام هم هی میکشنشون بیرون باها ...

آی آی از دسته این بچه ها💉😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

[QUOTE=334701245]سلام عزیزم ❤️ من علمشو ندارم که بخوام نظر بدم خودم بلند مدت میخرم و هروقت پول دستم ...

سلام به شیوای نازنین و شیرین سخن 😍❤️

ممنون عزیزم 😘😊

سال نو شما هم مبارک عزیزم 😚♥️

سال خوبی داشته باشی

مرسی عزیزم آره انشالله تمام سعیم رو میکنم  مشکلم اینکه روزها خیلی بی انرژی م بعد افطار کار هام ...

ای جان اره دیگه بچه ها انرژی ادمومیگیرن روزه هم که جای خودداره😉

منم روزه باشم یانباشم دوس دارم شبا کار کنم 😜عاشق کار تو شبم😍همسرم میگه تو چرا شبا موتورت روشن میشه 😂😂دوساعت بی حرکت دراز میکشم تا اون ودخترم بخابن پامیشم میام توهال چای میخورم کار میکنم فیلم میبینم🤗🤣🤣تا چهار

هعی خدادکترم نشدم شب شیفت وایسم دلم خوش باشه😂😂😂

ای جان اره دیگه بچه ها انرژی ادمومیگیرن روزه هم که جای خودداره😉 منم روزه باشم یانباشم دوس دارم ...

من تا شوهرم بیداره

میگ میگم

عاطفه بدوووو 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ غذا پختن

بدوووو 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ ظرف شستن

بدوووو 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ مرتب کردن خونه

بدوووو 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ حمام یا کارای عقب افتاده

بعد فسقلی میخوابونم کارای زشت نکنیم 🤦🏻‍♀️😄😄 تا دو بیدارم تو نت

بعد بیهوش

تا بیهوش میشم فسقلی بیدار میشه

شیر شب قطع کردم ی مدت دوباره تنبلی کردم 😐😐😐😐😐

این بود انشای زندگی من 😄

سلام به عزیزای دلم دخترای گلم  سال نوتون مبارک😁😘  سال خوبی داشته باشین  دلبر 19 ...

به به جیران جون😍

سال نوت مبارک

از قوم الظالمین بیشتر از این انتظار نمیره

ولی تا میتونی خاری باش تو چشم شون‌

البته شما که باسابقه ای در امر ازدواج

منم که نوپا

دلیل این رفتارشون چی بود اخه؟

هیزم تر بهشون فروختی؟

نمیری

فقط اونجا که گفتی به زور ماچشون میکردی

تصور کردم😂

خیلیم دلشون بخاد😏

بی غرض بوده فدات، میخوای دوتا فحش آبدار بده من حسم قوی شه بهت     تابستون شوهرت حرکت اصلی ...

شیوا یادم رفت بهت بگم

اون دفعه گفتی وام شوهرم جور میشه

خداروشکر جور شد

ایشالا که از پس قسطاشم بربیاییم

الان حسکی برام میتونی بیای؟