2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311819 بازدید | 71199 پست
سلام عزیزم چرا خودت اسیابش نمیکنی؟؟ منم خودم تو خونه درست میکردم برا پسرم

دستگاه آسیابمو قهوه ی خرما درست کردم تیغش شکست ژاپنیه وپیدا نمیشه....تو خرد کن هم قشنگ آرد نمیشه فقط پودر میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چندروز صبر کن لباس گرم الان دیگه به کارش نمیاد منم برا بچم که۶ماهشه لباس تابستونه ازصفرتا صد لازم ...

خیلی این پیجا لباسای ناز دارن 🥺🥺🥺 زرتی تموم میکنن 🥺

وااای بیلر، تاپ شلوارک انقدر خوشگل اوردن ک‌نگو 🥺🥺

بعضیا رو خوب یادم میمونه همه رو نه حتی همه حرفای سایت رو هم نه

گفتی حرفای سایت...

دختر یکی بود اسمش سارا بود 

خدا ازش نگذره 🙁😄😄 چقدر قشنگ داستان تعریف میکرد ..من ۲۴ری گوشی دستم بود ک ادامشو بزاره...

می‌گفت داستان زندگی خودم..

مو‌ ب مو واو ب واو مینوشت..

حتی پشم زنی چ روزی..

بعد تمام اینا طی ده سال زندگی بود ..

از قبل ازدواج تاااا بعد زایمان سوم...

ی تیکه شو بگم...

مادر شوهرم مشغول چای بود نگاهش ب من بود نیش میزد میدونستم چای ب زور میخوره نفش عمیق می‌کشید..

تا چیزی گفتم داد و هوار کرد شوهرم بردتم اتاق مثل چی منو زد 😐😐😐😐😐 مادر شوهرم نگاهم کرد نیس خنده زد تسبیح دستش بود 😐😐😐

شوهرم یک سال رفت خارج و....۴تا چمدون واسم سوغاتی آورد 😐😐😐😐

خداوندا 😩🤦🏻‍♀️ چقدر باورش کردیم..

همش دروغ بود ...

الان همینه واقعا  مگه کمتر از اینا چی هس😬😧 برا دو نفر

والا ما هم دو‌پرس اکبر جوجه خوردیم شد ۵۴۰

مبلغ پایینش بود 🙁🙁🙁

قبلا هم چقدر می‌رفتیم جیگر میخوردیم

...۴تا سیخ میشه ۴۰۰

🙁🙁🙁🙁

خیلی این پیجا لباسای ناز دارن 🥺🥺🥺 زرتی تموم میکنن 🥺 وااای بیلر، تاپ شلوارک انقدر خوشگل اوردن ...

من خرید اینترنتی نمیکنم شاید گاهی اتفاقی تو روبیکا ببینم فقط لذت میبرم ازدیدنشون بازار هم میرم همه ی مغازه هارو میبینک کیف میکنم وچیزی که نیازمون بشه رو میخرم حالشومیبرم. گول نمیخورم🤣🤣🤣🤣بچه میپوشه مزه میده آدم نیگاشون میکنه🥺😍منم منتظرم برم برا کوچیکه خرید کنم.عید هم جایی  نرفتم براخودم چیزی نخریدم منتظرم آف بزنن برم بخرم خیلی لازم دارم مخصوصا لباس براتابستون بیرونی😍

من خرید اینترنتی نمیکنم شاید گاهی اتفاقی تو روبیکا ببینم فقط لذت میبرم ازدیدنشون بازار هم میرم همه ی ...

من یهو خیلی جوووگیر میشم خواهر 😄😄😄

هنوز ۵۰دذصد نتونستم جلو خرید هیجانی بگیرم 😩😩😩

راستی وام ویپاد گرفتی طلاتو‌ خریدی ب سلامتی 😍😍

حبوبات اصلا بسته بندی بع درد نمیخوره یعنی به صرفه نیست 

سلام عزیزم...

با بدبختی کاربریتو پیدا کردم 😄

شهریار دندون پزشک خوب میشناسی؟؟؟

قبلا جای میرفتم عالی بود 

ده سال پر کرده واسم تازه یکمش ریخته..

یهو غیب شد در ب در سد😄

حالا من مانده ام با این دندون تنها 😄 اگه جایی میشناسی لطفاً بگو 😍

خانمای گل مخصوصااونایی که بچه کوچیک دارن بیماری اسهال واستفراغ بشدددت شایع شده تروخدامواظب بچه هاتون باشین ..

این چند روزه پدرم درومد از بس شلوارشستم وپتوانداختم لباسشویی..گرم به گرم اضافه کرده بودم وزن بچه مو الان کیلوکیلولاغرشده شده پوست استخون ..بچه کوچیکی که  هم بدغذاس هم بازورچیزی نمیخوره😢 نه ماست میخوره باکته بدم نه لب به شربت میزنه نه میزاره سرم بزنن ..دق کردم بخدا هووووووف🤦تایکم بهترشده حالش

ماشالله بقیه هم انگاربچه بیست ساله اس میگن نمیرسی بهش موز بده کته ماست بده چای نبات پنج باردرروز بده این قرصوبده اونوبده هرچیم میگم بابابخدانمیخوره میگن نمیرسی حتمابهش 😵

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من یهو خیلی جوووگیر میشم خواهر 😄😄😄 هنوز ۵۰دذصد نتونستم جلو خرید هیجانی بگیرم 😩😩😩 راستی وا ...

من یادم نمیاد جوگیرشده باشم برا خرید هم میگردم تو مغازه ها وحواسم به قیمتاهست🤭تلاش کن میتونی😍 چی میشه برا خرید طلاجوگیرشیم🤣🤣🤣🤣 آره خریدم فدات شم😍وام۶ماهه رو گرفتم .نذاشتم سکه ها حیف شن برسه به ۵۰...حالا باید قسط بدم🤪🤣🤣🤣🤣کمی هم خودم گذاشتم رو وام وتبدیل کردم.