2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1820695 بازدید | 108869 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من از این روزام بگم

هی مشتری اومد آقا رنگ می‌کنی یا فر می‌کنی

امروز دیگه رفتیم پودر دکلره ایتالیایی گرفتیم و رنگ و شامپو رنگ و اکسیدان گرفتیم

کلا شد ۱۶۰۰

جلو موهای خودشو مش کرد 😁 بگم براتون ۳/۳۰ طول کشید تا ب پایه ده برسه...

۳بار دکلره کرد 

قشنگ شد☺️😍 اما انتخاب رنگ مو اشتباه بود سفید بود ...باید رنگ مو تغییر بده ک قشنگ سیلور در بیاد 😍 فردا انجام میده

نمونه کار شد واسه جذب مشتری 😁

بعد فکرم اینه پرچم ساحلی بگیرم براش واسه جلو در ...۱۰۵۰ قیمتش

یواشکی بگیرم خوشحال بشه 🥲🥲

نون جو خوردماگه طعم جو بده عالیه نونش رو میشه مثل نون گندم لقمه کرد ؟

امید پرس وجو کن ببین با انواع روغن نمیشه مخلوطش کنی نرم بمونه ؟نون روغنی خوردی دیگه زردچوبه شکر روغن زیره ....میزنن بعد چفد لطیف میشه بافت نون کهنه هم بشه باز مزه اش خوبه 

ببین اینو نمیشه اینجوری طعم بدی

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

من از این روزام بگمهی مشتری اومد آقا رنگ می‌کنی یا فر می‌کنیامروز دیگه رفتیم پودر دکلره ایتالیایی گر ...

عاطفه سمت ما بیشتر آرایش جوابه الان 

بیشتر پسرا اتو زدن مو و ریش دارن ماسک صورت میزارن ضدجوش و ...رنگ مو سایه انداختن ریش ...

به همسرت بگو موقع بیکاری نت گردی کنه مدلهای جدید پیرایش مردانه رو نگا کنه 

مثلاً الان آرایشگر پسرم زیاد روی مو خوب کار نمیکنه ولی برا ریش قشنگ سایه میزنه بعدم مو رو سشوار زد چند مدل روغن و ژل و ...میزنه اینم نوجوانه خوشش میاد در حالی که آرایشگر ماهر اصلا ژل نمیزنه چون خرابی زدن مو معلوم بشه ....

الان پول در فریب دادن دیگران والا 

فقط ظاهر رو بسازن مشتری راضیه

عاطفه سمت ما بیشتر آرایش جوابه الان بیشتر پسرا اتو زدن مو و ریش دارن ماسک صورت میزارن ضدجوش و ...رنگ ...

الان دیگه آقایون لیفت ابرو و هزاران کار زیبایی انجام میدن

الان دیگه آقایون لیفت ابرو و هزاران کار زیبایی انجام میدن

پول تو همین چیزهاست دیگه وگرنه با اصلاح مو که کرایه مغازه وخرج خونه و قسط در نمیاد 

باید انقد پول بیاد که پس‌انداز بشه 

عاطفه سمت ما بیشتر آرایش جوابه الان بیشتر پسرا اتو زدن مو و ریش دارن ماسک صورت میزارن ضدجوش و ...رنگ ...

دقیقا همینطور

پست بعدیت گفتی فقط مو زدن نیس پول در نمبارن ک 

بعد آنقدر مردم چونه میزنن ک نگو

اما واسه فر و رنگ این اداها خوب پول میدن

سایه قشنگ بلده خیلی اینستاگرام نگاه میکنه

فقط حتماً باید فر یاد بگیره خیلی پول توشه..

ی مشتری داشت ناله میکرد گفت جای دیگه فر کردم دو هفته کمتر موند فری ک 6 ماهه بود مثلا 1400 داده بود 

ی مشتری داشت موها کوتاه رنگ زرد قناری گند زده بود یکی دیگه شوهرم پرسیده بود. چقدر دادی گفت 2م😧😧😧

بعد شوهرم میبینه بعضیا زیاد پول ب مو زدن نمیدن اندازه همون مبلغ براشون مو میزنه

دقیقا همینطورپست بعدیت گفتی فقط مو زدن نیس پول در نمبارن ک بعد آنقدر مردم چونه میزنن ک نگواما واسه ف ...

عاطی فقط باید کارش جا بیوفته 

پسرم رو ساعت ۱۱ شب بردیم آرایشگاه برا عید 

مرده ب شوهرم گفته بود تا ساعت ۳ و ۴ صبح کار میکنم 

خدا بخواد خواهرم شمام کارتون میگیره 😍😍😍

دقیقا همینطورپست بعدیت گفتی فقط مو زدن نیس پول در نمبارن ک بعد آنقدر مردم چونه میزنن ک نگواما واسه ف ...

شانس شوهرت هرچی گدا گودولع است میاد اونجا 

چون تازه باز شده مغازه ...فکر میکنن برا جذب مشتری کمتر میگیره 

عاطفه تیپ شوهرتم عوض کن 

وای شهر ما یه آرایشگر مرد هست خیلی معروفه عید باور کن از شهرهای دیگه میان پیشش داماد همسایه مادرشوهرم هست 

تیپشو نگا می‌کنی فکت میفته 

موهاشو رنگ میزنه تتو داره خفن لباسهای لش و ..زنجیر تو گردن پسرا جذب همینا میشن 

بگم اندازه یه پزشک درآمد داره باور نمیکنی 

چندتا صندلی گذاشته همه شاگردا کار میکنن این نظارت می‌کنه خدا برکت بده به کارش واقعا هنرمند هست