2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1832562 بازدید | 109622 پست
مستقل من يه همكار شمالي داشتم سر همين غذا دقيقا همين عقايد رو داشت مثلا ميگفت واااااى مگه مهمونى آدم ...

سلامتی همه درد کشیده ها🍻🥂😂

باور کن کپی پیست همن😁

باید میگفتی ما مهمون دعوت میکنیم میگیریم کتک شون میزنیم و یه نیمرو جلوشون میذاریم و نمیذاریم نفس بکشن🤣

اتفاقا منم از خانواده طیور خوشم نمیاد، یعنی انتخابم گوشت قرمزه که تو مهمونیای خودمون اکثرا هست ولی اینور فقط طیور

از نظر من بهترین غذا قرمه سبزیه ، بشرط دستپخت خوب

دلم قرمه مامانمو خاست

من که کاملا میفهمم چی میگی قاضی جون

چون مام مثل خودتونیم

دقیقا این ایراد گرفتنه اوج بی احترامیه‌… متاسفانه متوجه نیستن، من ۵ ساله با این حرفا درگیرم ولی نوشتم که این دفعه ساکت نموندم 

خارسو کوچیکه دید من دارم جواب میدم، به خارسو بزرگه اشاره کرد بس کنید و ساکت شدن

من بعدم همینه

من بخاطر اینکه حرمتا شکسته نشه سکوت میکردم، دیدم اینا حرمت مرمت حالی‌شون نیست و باید مثل خودشون بی تربیت و رک بود

سلامتی همه درد کشیده ها🍻🥂😂باور کن کپی پیست همن😁باید میگفتی ما مهمون دعوت میکنیم میگیریم کتک شون ...

اره واقعا حق داري . بعد واقعا اين موضوعات اصلا مهم نيستن كه آدم بخواد سرش ناراحتى و دلخورى ايجاد كنه 

حالا هر شهر و قومى و حتى هر فردى يه ذائقه اى داره ديگه اين چيزا فخر فروختن داره؟!😂

يا مثلا اگر من طبق سليقه فلانى نپزم يعنى اهميت ندادم؟! 

اينها فقط تفاوت فرهنگى هست و بس. 

من حس ميكنم بعضي آدمها كلا دنبال حاشيه ان ما هم اطرافمون داريم مثلا طرف انگار نميتونه ببينه يه مدت روابط در آرامش باشه بايد حتما طعنه اى تيكه اي حرفي بزنن يه دلخورى اي ايجاد بشه حالا شده سر يك موضوع خييييلي بي اهميت مثل غذا و امثالهم 

فرقي هم نداره اون ادم كجايي باشه كلا بعضيا ذاتشون اينجوريه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره واقعا حق داري . بعد واقعا اين موضوعات اصلا مهم نيستن كه آدم بخواد سرش ناراحتى و دلخورى ايجاد كنه ...

دقیقا تفاوت فرهنگیه

ماها از بچگی، تو محل زندگی مون همه مدل فرهنگی( ترک، لر، شمالی و و ) دیدیم و بخاطر همین انعطاف پذیری مون بیشتره و این تفاوت فرهنگی برامون قابل هضمه

ولی خب همه شهرا اینطور نیستن، بخاطر همین منِ عروسی که با فرهنگ اینا تفاوت دارم، بخاطر اینکه طعم خورش مرغمون با اینا فرق داره باید مورد تحقیر واقع بشم!!! 

واقعا تاسف باره

کاش به خودشون بیان

طرف بود میومد مهمونی پیش ما تو خونه باغ

من چایی دم میکردم نمیخورد

ببخشید انقدر بیشعور

به شوهرم گفتم یعنی چی میاد و چایی منو نمیخوره؟ 

تازه منِ ترک که رنگ و طعم چایی برام اهمیت داره

شوهرم دفعه بعد حسابی بهش توپید، الانم بیاد بخوره یا نخوره، برام اهمیتی نداره، چون همون شعور اولیه ش تو ذهن من مونده

اونوقت من باید چایی از دست خودش بخورم که بعد دسشویی، دست نمیشوره!

پوووووف از این همه خود شیفتگی

دقیقا تفاوت فرهنگیهماها از بچگی، تو محل زندگی مون همه مدل فرهنگی( ترک، لر، شمالی و و ) دیدیم و بخاطر ...

ببخشید مستقل جان با خط آخرت خندم گرفت😅از کجا میدونی دستش و نمیشوره🤭😅

پایتختم دوست داشتمتنها سریالیه که دنبال میکنمهما چه شکسته شددندوناشم لمینت کرده یه کم صحبت کردنش تغی ...

واقعا این فصل رو  خوب شروع کردن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵