2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1869474 بازدید | 112260 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پری شدم داره منو دق میده

دیروز یه لک

امروز لک لک😂

از درد داشتم میمردم

صدامم در نمیاد حوصله اینم ندارم 

مظلوم مظلوم گریه میکردم، شوهرمم یا میگفت دکتر میری یا میگفت آهنگ بذارم قر بدی؟

ای خدااا

یه نوافن خوردم و یه کم شوهرم ماساژ داد یه کم بهتر شدم

زانو به پایینم یخ

مچ پا تا انگشتام خیلیی یخ

بقول شوهرم خنکه ۱۵ درجه😂

خونریزی باشه دردم کمتر میشه ها، حس میکنم لامصب مونده اون تو

ببخشید اگه راحت نوشتم

چند وقته اینطوری شدما، قبلا خوب با هم تا میکردیم

سلام خانم دکتر. خوبی؟ برگشتین شهرتون یا هنوز سفری؟

سلام عزیزم

خانم دکتر🤣🤣🤣😎

نه هنوز😁

کاشانیم

فردام یا میریم تهران یااصفهان🤩 

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اصفهان ور دل کاشان ک همون اصفهان برید 😍

منم میگم🤩همسرمم میگه دوروز تهران دوروز تبریز

فعلا درحال مذاکره آیم😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره ولی رگ شمالیش غالبه چون منطقه شون ترک زبون نیست خبپاییز از خودمون تعریف نمیکنمولی تو این چهل و ا ...

مستقل من يه همكار شمالي داشتم سر همين غذا دقيقا همين عقايد رو داشت مثلا ميگفت واااااى مگه مهمونى آدم مرغ و قرمه سبزي ميده؟! اينم شد غذا؟! اردكى ،غازي ،بوقلمونى چيزي بايد درست كنه آدم وقتى مجلس و مهمونى داره !يعنى منظورش اين بود به مهمون بها ندادن!و در واقع منظورش تحقير اون طرف بود 

در صورتي كه زرشك پلو با مرغ و قرمه سبزى رو ما توى مهمونيامون ميديم خانواده همسرمم همينطور و خيلي هم مطلوبه 

اتفاقا من خودم اصلا اردك و غاز و اينا دوس ندارم خب اين چيزا سليقه ايه همه جور قوم و نژاد  و تنوع غذايي تو كشور هست هر كس هم حتما غذاي محل خودشو ميپسنده ديگه ايرادگرفتن بي احتراميه واقعا.