2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407941 بازدید | 78301 پست
کلی حساب کتاب کرد من چند سالم بشه داداشی چند سالش میشه🤣🤣🤣حرف زدنش با مزه استاحتمالا عروس آینده ا ...

سلام امیدوار جان. 

پستهایی که در مورد مادرت گاهی میزارین من جسته گریخته خوندم 

شاید مثل مادر بزرگ پدری من باشن 

یعنی سبک زندگی مجردیشون این مدلی بوده. 

مثلاً مادر بزرگ من تو خانواده خییلی متول بوده تا موقع ازدواج یه قاشق هم نشسته بوده که هیچ لیوان آب هم میدادن دستش 

آخه مثل مادر بزرگای دیگه نبود 

سر زایمان دختر و عروس نمیرفت 

واسمون غذا بپزه و سفره بندازه نه 

بدجنسی نمی‌کرد ولی محبت خاصی نداشت 

بچه عمه هامو تحویل نمی‌گرفت ما که نوه پسریش بودیم یه کم تحویل می‌گرفت بوسیدن و اینا اصصصلا 

با عموم زندگی میکرد 

لباس شیک و مرتب میپوشید یه گوشه می‌شست خیییلی کم حرف میزد 

میگم شاید کار مادرتون تعمدی نیست. 

سبک زندگیش این مدلی بوده 

آخه منم بزرگتر که شدم از مادرم پرسیدم گفت تو خونه پدریش کلی خدم و حشم داشتن ،کلفت و کارگر دیگه عادتش بوده  

خونه دختراش و جاری و اینا هم اصلا نمیرفت 

پسرم میگه مامان چی شده میگم حالت تهوع دارم میگه مامان داداشی برام میاری ؟میگه داداشمو نکشی 😅😆😆😅� ...

وااای 😂 هزااار ماشاالله خدا حفظش کنه 

بچه ها بیشتر از ما بلدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه اینجوری چون هرچی هست خصوصی بین خانم و آقاس ..نمیان همه رو شریک احساساتشون کنن

اره.. بعد ملا برعکس منه من سریع ذوق زده میشم. حتی اگه تو جمع باشم خبر ناراحت کننده بشنوم گریه میکنم. ولی شوهرم اصلا نمیتونه. 

مادر مادرشوهرم 40 سال پیش فوت کرده. باباشون دوباره ازدواج کرده. بعد یه دفعه خونه ی خاله ی شوهرم بودیم اون خیلی ریلکس داشت میگفت فلان داداشم خیلی مامانو دوست داشت، سر خاک مامان کلی گل رز کاشته چون مامان عاشق رز بود. من یهو زدم زیر گریه حالا مگه بند میومد. دلم لرزید چون بزرگترین بچش 15 16 سالش بود فوت کرد. حالا به من میخندیدن که اینو ببین. 

پاییز تو روخدا بع دلت بگو بی خیال بشهمن بارداری هام خیلی سخته اصلا توانایی ندارماحتمالا معده ام عصبی ...

🤣🤣🤣🤣🤣سربه سرت میذارم🤪🤪🤪 دیشب خوابتو دیدم بچه سومت سه قلو بود🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣

تو باید بری روسیه شفق قطبی ببینی تا معدت خوب شه😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام صبح بخیر من یه کاری پیش اومد دارم میرم قم به همسرم میگم حتما باید حرم برم برای پدر دوستم دعا کن ...

سلااام جیران خاتون مهربون و شیرین سخن 

هزاران هزار آرزوی خوب و انرژی مثبت از سمت ما واسه خودت

پسرم میگه مامان چی شده میگم حالت تهوع دارم میگه مامان داداشی برام میاری ؟میگه داداشمو نکشی 😅😆😆😅� ...

خوشم اومدازش طرز‌فکرمون شبیه همه😎😎😎😎😎 اونم مثل من به دلش برات شدی سومی دوقلو هست حتما😁😁😁😁چقد باحاله🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مامان سیاست نداری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چند سالشه؟

الان که حالم خوبه فکر میکنم همین بی زبون اما باعمل بهتره 😂😂

سعی کن تو پریودی اصلا تصمیمات مهم نگیری🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اخ منم. یکی از فانتزیام اینه پیر شم پیراهن سفید بپوشم با لاک قرمز🤣🤣🤣🤣

جوووون😜💅💃،مادر بزرگ قرتی،نوه ها سر ودست میشکونن برات♥️🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🤣🤣🤣🤣اخه من خودم دیدم مردایی که زبون بازن، یا تو خونه خیلی بداخلاقن میخوان لاپوشونی کنن یا دنبال ...

مام همینیم😊

آقا من از این برنامه ریزیای معصومه خیلی چیزا یاد گرفتمحالا معصومه رو کاغذ میاره، من کلا میونه خوبی ب ...

سلام دتر تولدت مبارک😍😘موهات که واقعا عالیه😍 کار خوبی کردی بدل رو نخریدی وقتی طلا داری🥰الهی سرویس بعدی رو زودتر بخری😍😍😍😍

اره.. بعد ملا برعکس منه من سریع ذوق زده میشم. حتی اگه تو جمع باشم خبر ناراحت کننده بشنوم گریه میکنم. ...

آخی چه قلب رئوفی داری

شوهر منم زبانی نیست اما سریع چهره اش بهم میریزد نمیتونه خودنگه دار باشه 

من اما با اینکه خیلی احساسی ام درحدی که اوایل ازدواج همیشه با شعر و ..با شوهر حرف میزدم اما کنترل زیادی روی احساسم دارم 

اصلا نمیریزم تو صورتم 

مثلاً من اونجا بودم نهایتش یه بغض میکردم 😅😅شما ماشاالله خیلی با اخساسی

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟