2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402783 بازدید | 77947 پست
ما که همچنان تو فشاریم😁کار خوبی کردیخدا میرسونه شک نکنیمفداتشم😘تولد آقا رادمانم مبارک😍دامادیش ایش ...

حتما میرسونه. اینجور وقتا استرسی میشم  مامانم میگه فکرشو نکن خدا میگه اینا بلدن لذت ببرن بیشتر بدم. 😍

قربونت برم انشالله😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینو میگم مگه میشه اینهمه اختلاف!!!!!دقیقا فک کنم بین حس ها هم فرق افتاده🥲🥲🥲🥲

من ترجیحم اینه که هیچوقت نخرم.حتی مهمونی وجایی برم که مطمئنم گوشت یخ زده میخرن،بدون اینکه صاحبخونه متوجه بشه نمیخورم 

خدایا بی نهایت شکرت
قربونتدامن کوتاهو همینجوری خریدمفعلا قصد پوشیدنشو ندارم تا مراسم در خور دعوت بشمتن خورشو دوست داشتم ...

خوب کاری کردی،

قسط که (دور ازجون همه) تا لب گور باهامونه😉

اون لا ها خریدم نیازه دیگه🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خوب کردی ما هم این ماه خیلی تو فشار بودیم خرجا خیلی عجیب بالا بود ولی واسه تولد دیگه هرچی تو دلم بود ...

خوب کردی بابا 

تولد دوسالگی دیگه پیش نمیاد 

دیگه تکرار نمیشه 

پول ولی میاد و میره 

خوش بگذره بهتون حسابی 

بگو رادمان حون موقع فوت کردن شمع دعا کن 

من خیلی بهش اعتقاد دارم 

ارزوی بچه ها موقع فوت کردن شمعشون برآورده میشه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

قدرت مجازی رو دست کم نگیرید اگر دوست داشتی مستند زن چیست رو ببین خارجیه ولی عملا نشون میده پشت این ت ...

بله درسته آفرین 

خیلی چیزهای دیگه پشتش هست 

حتما می بینم فقط یادم نره تو این سروصدای خونه ی ما🥴

خوب کردی بابا تولد دوسالگی دیگه پیش نمیاد دیگه تکرار نمیشه پول ولی میاد و میره خوش بگذره بهتون حسابی ...

اره انشالله که بتونم هر سال دلشو شاد کنم.. 

من یه ادم سؤ استفاده گرم😂هرچی بخوام میگم بهش میگم بگو ایشالا اونم میگم 😍😍منم مطمئن میشم که براورده میشه😂😂

دخترا عکس لباسام ایناس♥️

عزیز ای دلم 

قربونتون بشم لطفا با ی گزارش منو خوشحال کنین♥️

این پست ودوتاپست پایینتر

که تکرارعکساس

ماچ 😘😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...