2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402780 بازدید | 77949 پست
منم اینطوری نیستمالبته اینکه همه پولا دست منه هم بی تاثیر نیست😂ولی یکی دو بار انجام بدی روت باز میش ...

در اون حدم نیستم ولی خیلی پیگیرم نیستم. خیلی وقتا چیزی بخوام بگه هفته ی دیگه، من دیگه یاداوری نمیکنم باید خودش بگه فلان چیزو میخواستی بریم بگیر🥴🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها تا حالا گوشت تنظیم بازار گرفتین؟ من چرا قانع نمیشم!

من هیچوقت نگرفتم.حس خوبی ندارم بنظرم اینهمه تفاوت قیمت بابیرون منطقی نیست.واسه همین حتی گوشت گرم نخریم،تنظیم بازارویخ زده نمیخریم

خدایا بی نهایت شکرت
عععع حالا من داریوش خیلی فیوریتم نیست

میمیرم براش قبلا گفتم پس انداز مخفی میکنم که اگه خواستم برم کنسرتش برم ردیفای جلو از نزدیک ببینمش. 😍😍😍شام مهتاب بخونه برام. 😭😭

@پاییزمهر ریپ نشد اره خیلی خوبن😉یکونیم عزیزم،ی مغازه آف خوبی زده بودمنم توهوازدم😁آخ این خرید چ ...

من پنجشنبه شب یه مهمونی خاص دعوتم

امروز رفتم یه لباس گرفتم اووووفیه واسه خودش🤪

یه دامن کوتاهم گرفتم واسه وقتی که لازمم شد

انقدررررر حالم خوب شد

من تا حالا نگرفتم. ولی همسایمون تهرانین اینجا میان میگیرن خیلی راضیه.فک کنم خوب باشه. یه بار امتحان ...

متاسفانه منو همسرم مثل همسرتیم🥴 حتی برای خیلی چیزای معمولی هم اینطوری هستیم مثلا شامپوم و قطره ی پسرمو فقط از داروخونه ی دوستم میخرم.ولی هرجوره این گوشت رو ازش میشنوم باورم نمیشه آخه دام زنده خودش کلی قیمتشه که🤕 من حتی مرغ رو زنده از شهرم میخرم اونم فقط از یه نفر.اون سری رفتم بخرم‌باورت میشه برای مرغ من از ظهر تا غروب هی رفتم واومدم هی برق میرفت هی میومد اون‌روز برق مشکل پیدا کرده بود.

این گوشت رو همه تعریف میکنن از کجا میاد چیه آخه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من پنجشنبه شب یه مهمونی خاص دعوتمامروز رفتم یه لباس گرفتم اووووفیه واسه خودش🤪یه دامن کوتاهم گرفتم و ...

مبارکه همیشه به خوشی و جشن. 😍عکس یادت نره😎😎مخصوصا دامن کوتاه😁😁

من پنجشنبه شب یه مهمونی خاص دعوتمامروز رفتم یه لباس گرفتم اووووفیه واسه خودش🤪یه دامن کوتاهم گرفتم و ...

مبارکت باشه😍😍😍😍👙👙👙👙🤪🤣🤣🤣

متاسفانه منو همسرم مثل همسرتیم🥴 حتی برای خیلی چیزای معمولی هم اینطوری هستیم مثلا شامپوم و قطره ی پس ...

گوشتش یارانه ای دیگه سوبسید میخوره.. دامش معمولا از خراسان و گلستان میاد... فک نکنم مشملی داشته باشه.. منظورم گوشت گرمه ها نه یخی. 

من هیچوقت نگرفتم.حس خوبی ندارم بنظرم اینهمه تفاوت قیمت بابیرون منطقی نیست.واسه همین حتی گوشت گرم نخر ...

دقیقا من میگم مگه چقد در سال میخواد از طریق گوشت پس انداز شه فوقش ۱۰تومن برای منی که مهمون ندارم میترسم ریسک کنم ولی ازونطرف دوس دارم یه تیکه بخورم بیینم چیه🤦 

گوشتش یارانه ای دیگه سوبسید میخوره.. دامش معمولا از خراسان و گلستان میاد... فک نکنم مشملی داشته باشه ...

آخه خوراک دامم گرونه یعنی دولت به دامدارا سوبسید میده؟!

نه ولی خیلی با حاله... 😍😍😍یه حس جالبه. هم خنده دار هم باحال.

خب پس تمرین کن😁دقیقا هم جالب هم خنده دار هم باحال🤣🤣🤣🤣🤣