2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1401628 بازدید | 77817 پست
اتفاقا من اونروز حالم خوب نبود داشتم فکر میکردم خدایا کی به خودمون برسیم کی خونه و ماشین خوب بخریم ک ...

بهترین بچگی رو براشون بساز 

بذار تجربه کنن 

کسی که زندگی خوب رو تجربه کنه، پایین هم بره خدای نکرده، دوباره خودشو بالا می‌کشه 

تجربه خیلی خیلی مهمه 

من همین الان نصف حرکت هایی که تو مجردی زدم رو نمیتونم تجربه کنم 

اما کوله پشتیم پر از تجربه های باحاله 

بقیه اش رو خودم تلاش میکنم دوباره بتونم بسازم 

من انقدرررررررر کلاس رفتم و تجربه کردم 

حالا الان شرایط اقتصادی سخته 

نمیشه اون همه چیز مهیا کرد 

اما میشه بچه رو به چیزای خوب عادت داد 

نه اینکه تا چشم باز می‌کنه بگیم قناعت کن، ال کن،بل کن 

بچه باید بچگی کنه و خرابکاری 

خودم الان میرم، بیرون نندازید منو🚶🚶🚶🚶

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین بچگی رو براشون بساز بذار تجربه کنن کسی که زندگی خوب رو تجربه کنه، پایین هم بره خدای نکرده، دو ...

چجوری براشون بچگی خوبی بسازم؟؟

حقیقتش اینه که از نظر مالی نمیتونم بهش نگم قناعت کن بهش نگم این واجب نیس 

همین الان ازم ناراحتن چون می خواستن دوتا ماشین حساب بخرن ولی ما داشتیم خودمون 

اونا دوس داشتن برای خودشون شخصی بخرن 

جیران خیییییلی سخته

چجوری براشون بچگی خوبی بسازم؟؟حقیقتش اینه که از نظر مالی نمیتونم بهش نگم قناعت کن بهش نگم این واجب ن ...

اوهوم 

منم تز میدم چون بچه ندارم🤣🤣🤣🤣 

به نظرم بچه هات خیلی هم خوب دارن بار میان 

سخت نگیر 

اتفاقا من اونروز حالم خوب نبود داشتم فکر میکردم خدایا کی به خودمون برسیم کی خونه و ماشین خوب بخریم ک ...

شرایط واقعا سخته.چیزی که میگم رو خودمم قطعا نمیتونم انجام بدم بااینکه پسر دارم،اما میگم شاید به دردت بخوره

یک همسایه داشتیم وقتی بچه بودم،پسرش کلاس دوم بود.یک سرویس طلا برای پسرش خرید.مامانم گفت حالا که خیلی زوده ،مونده تا ازدواجش

همسایه مون گفت،این سرویس طلای زنش نیست.اینو خریدم خرج عروسیش کنم یا سرمایه کار باشه براش.گفت دیگه چیزی براش نمیگیرم و به خودمون میرسیم.همین براش بسه

سالها گذشت و وقتی پسرش ازسربازی اومد ازدواج کرد.مامانم پرسید هزینه چکار کردی،گفت همون سرویس رو فروختم،هزینه عروسی شد و بقیه رو هم دادم به خودش

ایده خوبی بود برای سرمایه گذاری بلند مدت

خدایا بی نهایت شکرت
تو نمونه یه دختر ترکی با سیاست با تدبیر دور اندیش خوش سلیقه برا لباسات ضعف کردم از ایده هات خوشم میا ...

قربونت بشم🌷

رفتم تو آسمونابااین تعاریف ♥️

قابلتو نداره عزیزم🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

شرایط واقعا سخته.چیزی که میگم رو خودمم قطعا نمیتونم انجام بدم بااینکه پسر دارم،اما میگم شاید به دردت ...

من میگم (نمیدونما، تز قلبیمه) بچه خوب بزرگ شه، خودش جنم پیدا می‌کنه نیاز نیست حتی یه سرویس براش کنار گذاشت 

اون سرویس رو طی مسیر زندگیش براش خرج می‌کنه آدم 

بچه خودش موفق میشه 

من میگم (نمیدونما، تز قلبیمه) بچه خوب بزرگ شه، خودش جنم پیدا می‌کنه نیاز نیست حتی یه سرویس براش کنار ...

کاملا باهات موافقم.چون خودمون اینجوری بزرگ شدیم.

اما اگر شرایط باشه،خوبه که یک کمک حالی واسه بچه هامون بشیم

خدایا بی نهایت شکرت