2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403432 بازدید | 77987 پست
خیلی خوبه این رسومات اینکه به جای بسته های شکلات و کاکائو و شیرینی جات که فقط از این خونه به اون خون ...

مثلا چند وقت کسی واسم شکلات اورد اونو چند شب پیش بردم جای دیگه حالا کی بخورتش خدا میدونه😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا چند وقت کسی واسم شکلات اورد اونو چند شب پیش بردم جای دیگه حالا کی بخورتش خدا میدونه😁😁

میگم دقیقاااو این پروسه همچنان ادامه دارد

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شکلات دست به دست میچرخهکاش میشد یه چیز کاربردی ببریم ولی آدم نمیدونه شاید ناراحت بشن

ما تو دوره هامون میوه، روغن، قند این چیزا میبریم ولی میدونیم طرف ناراحت نمیشه. جای رسمی تر شیرینی یا شکلات میبریم. 

ابکش کنی خیلی خوب میشه. انشالله که برنجش خوبه.

ما یه بار رفتیم از کارخونه برنج خریدیم

از یه روستا اسمش یادم نیست ولی آخرش (کلا )داشت 

مهسا برنجی که نشون ما داد با اونی که بهمون داد خیلی فرق می‌کرد

همشون جوجو داشتن

اتفاقااا همسرمم میگه میگه سر یکیشونو باز کن اندازه یه وعده بیار بپز اگه دوست داشتی بزار بمونه نداشت ...

ببین برای ما رو  شاید مامور خرید اداره این وسط خرابکاری کرده باشه 

چون مهسا میگه دمسیاه بهتره

من خیلی تخصص ندارم 

تو عروسی من یکی شکلات اورده بود تاریخ انقضاش گذشته بود فک کنم چندسال دست به دست چرخید رسید به من عتیقه شده بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣من نمیدونستم تاریخش گذاشته خواهرشوهرم که اومد براش شیرینی و شکلات وچای اوردم بنده خدا با من ومن گفت این یه طوریه تست کردم وای گندیده بوداااااا🥴🥴🥴🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رسیدگی کردم تو پستمجیران تایید میکنه این خشونتو

حالا جیران جون داره هم بخوره هم بده،،،،این مهسای ساده لاغر و لاجونه،،،،زرتیم گول خورده رفته دو دست داده و خورده بعد تازه میگه نفس ندارم،😂 اصلا الان کجاست به نظرت سالمه؟؟!!!