2777
2789

چرا دیگه سریال هایی مثل شهید بابایی، یوسف پیامبر،پاورچین،متهم گریخت،دردسر های والدین و ... تولید نمیشه؟ واقعا چرا

چرا جای این سریال ها رو سریال مضخرفی به اسم زخم کاری یا چی و چی باید بگیره.

کل سکانس های سینمایی فقط شده رقص 

رقص رو ازش بگیری دیگه هیچ محتوایی نداره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و شوخیهای جنسی

من اصلا جوکر نمی بینم هیچ خوشم نیومد از اولش 

فقط ی بار گفتم بذار این فصل 2 ک جدید اومده ماله مردونه رو ببینم

باورم نمیشد، انقدر زشت حرف میزدن😐همش حرفا و تیکه های جنسی، من موندم این چجور مجوز پخش گرفته

من اصلا جوکر نمی بینم هیچ خوشم نیومد از اولش فقط ی بار گفتم بذار این فصل 2 ک جدید اومده ماله مردونه ...

دقیقا 

من خواهرم که کنارم میشینه هی ازم توضیح میخواد و نمیدونم چی جواب بدم

تلویزیون مثل قدیم بیننده نداره. کارگردانهای معروفم براش فیلم نمیسازن.. دلایلش زیاده اینجا نمیشه گف

میدونم دلایلت چیه ولی اونا نیست

اگر میخواستن چرا تو نمایش خانگی نمیسازن که ما اینقدر محتواهای سخیف ازشون نبینیم؟

میدونم دلایلت چیه ولی اونا نیستاگر میخواستن چرا تو نمایش خانگی نمیسازن که ما اینقدر محتواهای سخیف از ...

فیلنامه ها ضعیغن.. هنرپیشه های جدید بازیا مصنوعی.. اگه دقت کنی.. سینمای کشورای دیگ فیلماشون تا دهه 2000میلادی عالی بودن بعد دیگ تجاری شد وبدرد نخور.. ایران تا دهه هشتاد عالی بود بعد دیگ کم کم بد شد. بازم میتونن بسازنا.. علتشو نمیدونم چرادرس نمیکنن من خودم عاشق برره بودم

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
فیلنامه ها ضعیغن.. هنرپیشه های جدید بازیا مصنوعی.. اگه دقت کنی.. سینمای کشورای دیگ فیلماشون تا دهه 2 ...

درست میگی

من چیزای خوبی از سینمای ایران نمی شنوم انگاری برنامه ریزی شده است

وگرنه کلی کارگردان خوب داریم یعنی اونا علم این کار ندارن؟ احساس میکنم از یک جای دیگه دارن هدایت میشن و بهشون گفته میشه باید چیکار کنن چیکار نکنن

امیدوارم که درست شه همه چی