2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1399989 بازدید | 77652 پست
مارک پونه داریببین پونه معجزه میکنهقیمتی هم ندارهحالا بگیر امتحان کنالبته اگه میدونی مشکل نداره و ال ...

الان دیدم مریدنت دارم

داروخونه نزدیک مغازس

میگم بخره

اصن نمیدونی چ درد کوفتیه

مرسی گفتی 🥲

بنظرم این ابراز علاقه برمیگرده ب خانوادهقبلا گفتم خانواده شوهرم خیلی راحت ابراز علاقه میکنن می‌بوسن ...

اره عزیزم میدونم 

توخونه ما باباومامانم خیلی بامحبت بودن،کلی ابرازعشق میکردن♥️

حتی پدر بزرگ مادربزرگم عاشق هم بودن،انقدر خونه شون به ما خوش می‌گذشت که لحظه شماری میکردیم تابستون بشه بریم یه ماه دوماه بمونیم خونه شون🤩

یادگرفته بودم ولی حیف ک زیاد نمیتونم بکار ببرم🫣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاطفه جان خدا رو شکر که بهتری 🤲عزیزم وقتی دندون های جلو درد میگیره فکر کن مثلا ردیف جلو درد عصبیه ی ...

دقیقا درست گفتی مخصوصا اون سینوس رو😁 من این سری یهو دیدم دندونام همشون باهم بندری میزنن بعدا اتفاقی یه مطلبی خوندم که سینوساباعث درد دندون هم میشن.... آخرش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحال گفتی🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فکر میکنی همه عاشق هستننه بابا نیستنولی همین محبت کلامی خیلی تاثیر زیادی دارههمین دوست دارم همین که ...

اره عزیزم کم کم باید این زبونمو بکار بگیرم🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عاطفه جان خدا رو شکر که بهتری 🤲عزیزم وقتی دندون های جلو درد میگیره فکر کن مثلا ردیف جلو درد عصبیه ی ...

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗

زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 

دیشب پشت گوشی اورژانسی حرکتی ب شوهرم می‌گفت ک من انجام بدم

گفت اگه اونی ک من بگم انجام نده یعنی سکته کرده

اینو امروز شوهرم گفت

چقدر غصع خوردم 💔 مگه من چند سالمه ک تا مرز سکته برم💔

حال درونم اصلا خوب نیس

اومدم خونه رو سابیدم میگم اگه مردم حداقل خونم تمیز باشه 😄

ایشالله یه کم کارتون گرفت اگه مغازه بزرگه یه گوشه کافی بار درست کنید قهوه و نسکافه هم باشه به نظرم خ ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

اره عزیزم میدونم توخونه ما باباومامانم خیلی بامحبت بودن،کلی ابرازعشق میکردن♥️حتی پدر بزرگ مادربزرگم ...

منم زیاد نمیتونم ب کار ببرم تهنا نیستی 😄

خدا پدر مادرتو حفظ کنه 😍

ای خداااااا 😄😄😄قبلا میگفتن ما همه همراه توییم خ م ینیالان میگن ما هم همراه توییم حسام 😩😄

والا مظلوم این دنیاس اخه جای برادر کوچکترمون

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 دیشب پشت گوشی اورژ ...

عاطفه پاشو برو خونه ی مامانت یکم دور بزن بخدا یه بار دیگه اسم مردن وسکته مکته بیاری زنگ میزنم میگم داییت بیادددددددااااااا🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من به پیری واین چیزاش فکر میکنم وگرنه ذره ای بهش حس ندارم

پاییز جان مگه نمیگی ارث ومیرات و ثروت دارن ؟

خب نگران نباش دختر قشنگ .فوقش یه پرستار میگیرین براشون .از الان جوش چند سال بعد رو میزنی؟

الان دیدم مریدنت دارمداروخونه نزدیک مغازسمیگم بخرهاصن نمیدونی چ درد کوفتیهمرسی گفتی 🥲

اویشن و پونه کوهی و ..ازاین چیزا اگه داری دمنوش کن قرقره کن ببین خوب نمیشی 

عاطفه پاشو برو خونه ی مامانت یکم دور بزن بخدا یه بار دیگه اسم مردن وسکته مکته بیاری زنگ میزنم میگم د ...

دخترم خوابیده..

مامانم یکشنبه ها میره کلاس معراج

اگه بدونی چقدر ترسیدم

ظهری شوهرم رفت باز من بدنم سر شد دراز کشیدم

ترسیده بودم

ب شوهرم نگفتم بهتر شدم

بعد زنگ زدم گفتم حالا هی زنک میزنع خوبی خوبی 😄

از تنهایی دیکه میترسم 🥲

فردا میرم از صبح خونه مامانم 🥲 

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 دیشب پشت گوشی اورژ ...

دور از جونت عاطفه جان 💔🫂🫂🫂

انشالله همیشه سلامت باشی کنار خونوادت... کسب و کارتون هم هرچه زودتر رونق بگیره و به ارامش برسی 

صلوات حضرت زهرا برای ارامش خیلی خوبه 

خدایا شکررررت 😙

عاطفه😡خدانکنه دختر این چه حرفیه،یکم بیخیال باش،

خدا سایه تو وغر هاتو از روسرآقاتون کم نکنه🌷