2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1377211 بازدید | 75718 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهزنان عزیزمیدونی هر کاری هم بکنی چون کنار هم هستین و میبینی اعصابت درگیرهاز اول هم خانمی کردی عادت ...

نمیتونم خونم رو عوض کنم شرایطش رو ندارم

بعد جایی که هستم توش بزرگ شدم 

خانوادم

خواهرام 

برادرم 

همه اونجاییم

و وابسته بهم

مشکلی باشون ندارم

یه صبح سر نزنم به مادرم 

۱۱زنگ میزنه کجایی پس

مگه چقد زنده اییم که به دوری از هم بگذره

من ادم عاطفی هستم

خانواده همسرمم دوستدارم

خداییش هم خواهرای شوهر و مادرشوهرمم منتظر نمیمونن کسی کارشونو بکنه

خواهرشوهر ظرفو میکشه از دستم میگه من میشورم

با هم کنار اومدیم

حتی گاهی بزور خودم جم میکنم

مشکل من با وقتیه که اون جاریم هست

زورم میاد بشینه و کلاس بذاره و فکر کنه اسمون دهن باز کرده این افتاده ازون بالا

شاید حساس شدم بهش نمیدونم

ولی جاریای دیگه و خانواده همسرمم متوجه شدن

خواهرشوهر کوچیکه که واقعا بی حاشیه است میگفت مدل جدید عروس میاد فقط چشماش حرکت میکنه!!!

سعی میکنم یه حد وسطی بگیرم لاقل اگه نتونستم چیزی رو تغییر بدم

سلام عزیزم اول اینکه سعی کن تا میتونی مستقل بشو،، دوم اینکه سعی کن خودتو مشغول نشون بدی مثلاً مهمون ...

متاسفانه یه جور دیگه جا انداختیم بین فامیل جسارت بزرگی میخواد تغییر محسوس تو رفتار

😩😩استرس دارم خونم کثیف نشه😖

ببین کثیف که میشه فداسر بچه،، خوب اونجایی که کثیف شده علامت میزنی میشوری شما هم میتونی از مربی کمک بگیری کارگاه شرکت کنی  من اینی ک شرکت کردم هزینه ش هم خیلی کم بود مفید هم بود چون خودش دو تا پسر داره با فاصله سنی ۴سال قشنگ تجربه داره

مرضیه اسماعیل پور تو اینستا بزنی میاد 

حرفاتو قبول دارمولی بعضیا متاسفانه تحصیل رو کلاس و موقعیت میدونن هر چند گاهی تو فرهنگ و تفکر تاثیری ...

مادرشوهرم یه اخلاقی دارن حالا نمیدونم مادرشوهر شما هم اینجوری یا نه

اینو یه بار اتفاقی کشف کردم

مثلا پیش من همش از جاریم تعریف می‌کرد

که خونه داره آله و بله

خونست پیش بچه هاشه

یه بار نمیدونم چی شد جاریم گفت 

مادر شوهر میگه امیدوار  شاغله درآمد داره ، اخی گناهی خسته میشه

در حالی که جلوی روی خودمون همش طرف مقابل رو تحویل میگیره و این باعث میشه حس بدی به هر دو طرف منتقل میشه

پیش من میگه زن شاغل خوب نیست🙄🙄🙄

پیش جاریم میگه زن خونه دار خوب نیست🙄🙄😬😬

فکر کنم هر کی غایبه خوبه هر کی حاضره بد🤣🤣🤣🤣 

ولی هرچقدرم خود دار باشی آدم اینکه تو روش بگن ناراحت میشه

ببین کثیف که میشه فداسر بچه،، خوب اونجایی که کثیف شده علامت میزنی میشوری شما هم میتونی از مربی کمک ب ...

ممنون. 

میخوام هوا خوب شه که بره حیاط در طول روز. اخرشم خونه تکونی میکنم فرشا رو میشورم دیگه نهایتش.. 

دو سالشه. نه نگرفتم هنوز.

کم کم یاد بده رو ذهنش کار کن مثلاً رفتنی دستشویی بگو جیش دارم در دستشویی و یکم باز بذار بیاد ببینه زیر ۳سال از نظر جنسی فعال نیستن پس استرس این مسأله رو‌نگیر،، بعد ی سری کارها مثلاً تو دستشویی استیکر بچسبون ،، بذار محیط دستشویی جذاب باشه ببین میاد تو دستشویی با شیر آب با آفتابه و ..ور می‌ره آب باز می‌کنه آب بازی می‌کنه و ..‌بذار بازی کنه و اینکه پسرها با بازی راحت ترند و راحت از جیش گرفته میشن

بعد اینکه نمایش اجرا کن چندتا کتاب در این مورد بگیر بخون و ...

ممنون. میخوام هوا خوب شه که بره حیاط در طول روز. اخرشم خونه تکونی میکنم فرشا رو میشورم دیگه نهایتش..

خواهش میکنم ولی اگه تونستی کارگاه اون خانم که گفتم شرکت کن خیلی ریز میشه پشتیبانی داره الانم داره روانشناسی میخونه 

تازه کارگاهشم مفت اندازه پول ی ساندویچ نهایت ۳۰۰فکز کنم باشه ببین روان بچه مهمه از خانواده و دوستان و ..نپرس چجوری از پوشک گرفتن بچه شون و در عوض تو‌ اون کارگاه شرکت کن ببینی روش مناسب بچه شما چیه برای از پوشک گرفتن چون مرحله مهمی از زندگی بچه ترک پوشک 

نمیتونم خونم رو عوض کنم شرایطش رو ندارمبعد جایی که هستم توش بزرگ شدم خانوادمخواهرام برادرم همه اونجا ...

خدا رو شکر که

با بودن کنارشون مشکل نداری که خیلی عالیه

تنها راهش بی تفاوتی هست،سخته میدونم خودمم گاهی نمیتونم بی تفاوت باشم و اذیت میشم

کلا رهاش کن حتی اگر دیدی دارن در موردش صحبت میکنن از اونجا برو یا بحث رو عوض کن