2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1378892 بازدید | 75833 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره چون بدون برنامه ویهویی شد بیشتر چسبید😉

تا چند سال پیش همینطوری همه دور هم خوش بودن

الان برای یه تولد ساده چند مدل فینگر فود و.....تدارک میبینن

میزبان هم خسته میشه هم کلی هزینه میکنه

ملاک دورهم بودنه 

کاش دوباره برگردیم به همون دوران

عصری همکارم گفت ی ماشینی هس انار مناسب میده

منم جو گیرشدم ی صندوق گرفتم ۲۸۰

چقد م بد بودن 🥺بیشتر سفت و سفید 🥺

آخه یکی نبود بگه تو چکارت ب خرید

اصلا کسی از تو  توقعی نداشت...😁😁😁😁😎😎😎😎😎

آخه منی هیچ وقت خرید نمی کنم

اینم از حرکت مدیریت اقتصادی😍😍

نمی دونم چکار شون کنم؟؟؟

تا چند سال پیش همینطوری همه دور هم خوش بودنالان برای یه تولد ساده چند مدل فینگر فود و.....تدارک میبی ...

اره بخدا خیلی می‌چسبید این مراسما قبلا

الان دیگه مهمونیا خییییلی کمتر شده

ولی راستش ماهنوزم سعی کردیم تو دورهمیای خودمون(بامادر وخواهرام)(البته اونوقتایی که همسرا نمیان)تشریفاتو بزاریم کنار تاراحت باشیم..

ما سر شام حتی سفره یکبارمصرف پهن میکنیم که بچه ها اذیت نشن سر اینکه بایدکلی مواظب باشن که غذا نریزه توسفره و رنگ نگیره،چون میدونی دیگه رنگ خورشت روسفره میمونه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عصری همکارم گفت ی ماشینی هس انار مناسب میدهمنم جو گیرشدم ی صندوق گرفتم ۲۸۰چقد م بد بودن 🥺بیشتر سفت ...

بد مزه است یا چی؟

من جات باشم آبشون میگیرم میزارم فریزر برای زیتون پرورده استفاده میکنم خوشمزه میشه😋😋😋😋

عصری همکارم گفت ی ماشینی هس انار مناسب میدهمنم جو گیرشدم ی صندوق گرفتم ۲۸۰چقد م بد بودن 🥺بیشتر سفت ...

اینو اگه اونور میزاشتی ترور میکردنت 🤣🤣آبشوبگیربخورین😋

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره بخدا خیلی می‌چسبید این مراسما قبلاالان دیگه مهمونیا خییییلی کمتر شدهولی راستش ماهنوزم سعی کردیم ...

یها جونی سفره که رنگ گرفته رو تو آفتاب پهن کنید لکش میره

ولی خب الان کو آفتاب تند و تیز 😊😊😊😊

بد مزه است یا چی؟من جات باشم آبشون میگیرم میزارم فریزر برای زیتون پرورده استفاده میکنم خوشمزه میشه😋 ...

اونای ک رنگ رو شون خوبه مزه شون خوبه بعضی شون سفید 

آره خوب گفتی 

آب بگیرم بزارم برا داخل آلوچه هام و پر زرد آلو هام

چون زیتون پروده خیلی دوس دارماااا ولی بلد نیستم چطوریه؟؟