2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1320259 بازدید | 71589 پست
خانمای قشنگو بادرایت گروه، روزتون مبارک❤️❤️❤️. انشالله تنتون سالم باشه و دلتون خوش.سایتون بالا سر بچ ...

سلام قشنگ خانوم 

همه اینا برا خودت 

بیا هستیم عکس بزار کو ببینم غش کنم 

خسته ام دیشب تا سه بیدار بودم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزت مبارک عزیزممن احساس میکنم شما خیلی زیاد براش هزینه کردینسطح درآمدی شما رو نمیدونم شاید تو سطح د ...

سلام خانوم روز مادر مبارک ،با آرزوی بهترینها 

من مدرسه قبلی دخترم همین بود سطح بالا و ... 

تجربه مو تو تاپیک مدیریت گفتم که پست خیلی خوبی بود 

مدرسه اش امسال عوض شد به خاطر اسباب کشی 

نه عزیز در آمد بالایی نداریم. 

ولی قبلا اجاره دو تا آپارتمان رو داشتیم که یکیش فروش رفت 

یکی هم خودمون ساکن شدیم 

آره همممه امکانات در اختیارش بوده 

آخه عجیب اینه که میگه لباس کهنه میپوشیدم  

معلم موسیقی خصوصی مییومد خونه درس میداد،سنتور 

از ۴ سالگی هم کلاس زبان بوده  

یه جوری میگه که شما میگی یه بچه ژولیده و کهنه پوش ول بوده تو کوچه،خیییلی عجیبه 

من که دیگه یک طرفه حرف کسی یو باور نمیکنم 

خوبی عاطفه .کمپیدایی دختر مشغول مراسم تولد دخترت هستی 🥰

قربونت برم...

مهمونی بودم و مهمون داشتم..

نه ان شاالله هفته دیگه جمعه تولدش 😌 چیزی محیا نکردم هنوز...

کم سایت میام

قربونت برم...مهمونی بودم و مهمون داشتم..نه ان شاالله هفته دیگه جمعه تولدش 😌 چیزی محیا نکردم هنوز... ...

همیشه به شادی سرت گرم باشه 

چرا کم میایی ؟زیاد بیا 😀

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

دخترااااااا روزمون مبارک😍😍😍😍😍💐💐👙👠👗💅🏻💄💋

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون مهربونم روزت مبارک کلا خییییلی غیر واقعی بود باباش همیشه بهش میگه مادرت از جوونیش و تحصیلات ...

درنای عزیز کاملا درک میکنم 😘

عزیزم بچه های این دوره زمونه پر توقع هستن با زمان ما خیلی فرق کردن 😐

دست بالای دست زیاده ببین همسر من یه کارمند بازنشسته هست با یک حقوق معلوم 😬

بعد ما پسرمون‌ رو فرستادیم برای یک آزمون ترکیه باور کن پول بلیط هواپیماش ۳۰ تومن بلیط قطار پول آزمون پول هتل هزینه یک هفته و خورد و خوراکش شده ۸۰ میلیون🙄 تازه امتحانشم آقا رد شده 😔🤨

بعد دیشب میگه مامان شما به من گفتی برو ترکیه امتحان بده فلانی رفته عمان امتحانش راحت بوده قبول شده و فلان 😮‍💨

منم راستش خیلی عصبانی شدم باباشم خونه نبود حسابی شستمش 😡😤

گفتم تو فکر کردی سر گنج ما نشستیم همین ۸۰ تومن رو از هزار چیز زدیم برای تو روبه راه کردیم روتو کم کن😠

ببین شاید راست بگه و عمان خوب باشه ولی اون موقع باید ۲۰۰ میلیون میدادیم پول ترکیه که ۲۰۰۰ تومنه اینقدر برامون یه سفر ۴ روزه هزینه داشته 🤕پول عمان ۲۰۰ هزار تومنه یعنی حدود ۳و نیم دلار 

خوب خیلی ها  رفتن و قبول شدن خیلی ها هم همین ترکیه هم نرفتن😒

همش تقصیر این سیاستهای کثیفه متاسفانه🥹 که اینقدر مشکلات واسه جوونا درست کردن😢 که مجبورن برای یک آزمون فکسنی یا یک کار سفارتی پاشن برن کشورایی که یک زمان آدم حسابشون نمیکردیم 😤

حالا برامون شاخ شدن 🤬

به قول شاعر اگر گویم زبان سوزد نگویم استخوان سوزد 🥲😒😔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
درنای عزیز کاملا درک میکنم 😘عزیزم بچه های این دوره زمونه پر توقع هستن با زمان ما خیلی فرق کردن 😐دس ...

تازه ۴ روز ترکیه بوده یک روز تهران دو روز هم تو راه 

هتل هم سه ستاره 😐

وضع پولی ما به شدت خرابه خراب هیچ گوری نمیشه پا گذشت 🤬😡

درنای عزیز کاملا درک میکنم 😘عزیزم بچه های این دوره زمونه پر توقع هستن با زمان ما خیلی فرق کردن 😐دس ...

سلام دوست عزیز روزت مبارک  

ممنونم  

منم پستهای شما رو میخونم ،میبینم چقدررر تلاش میکنی واسه آینده بچه هات  

پسر دایی مادر من خییییلی پولداره ولی دخترش میگفت بابام یه دفعه دستمون رو نگرفته ببره شمال ،کیش و قشم که بماند. 

همه پولدارا واسه بچه هزینه نمیکنن 

انگار هرچی بها میدیم بهشون طلبکار میشن 

باز من خدا رو شکر میکنم تو این سن اهل دوست پسر و این مزخرفات نیست وگرنه اعصاب این مشکلات رو ندارم 

ما که همه توانمون رو گذاشتیم  

پیش وجدانمون سر بلندیم 

والا ما هم می‌تونستیم با این پولا کلللی خوشگذرونی کنیم  

مثل خیلی های دیگه بی خیال باشیم  

سلام دوست عزیز روزت مبارک ممنونم منم پستهای شما رو میخونم ،میبینم چقدررر تلاش میکنی واسه آینده بچه ...

ممنون عزیزم خیلی لطف داری 😘🥰

راست میگی همسرم گاهی خیلی ناراحت میشه میگه بچه ها قدر شناس نیستن😐 ولی من کلی دلداریش میدم میگم اینجور نیست و فلانه و بهمانه 😏

ولی میدونم که خیلی از حرفاش راسته 🙄فعلا که تو یک سیاه چاله گیر افتادیم نه راه پس داریم نه پیش 

باور کن همش تو فکر این بچه هام شب و روز 😔

میدونم که اشتباهه ولی خوب دست خودم نیست 🤕

به قول شما همین پولا رو میتونستیم خرج خودمون بکنیم و راحت زندگی کنیم ولی من ۴ ساله که همش دارم ریز ریز عین مورچه پول جمع میکنم 🫤

آخرشم آقا رفته به باد داده😲😭 یکی از دوستاش رفته عمان امتحان داده بعد به این گفته خز و خیلا میرن ترکیه امتحان میدن 😠

خوب ما میشناسیم باباشو که تو دستگاه آستان قدس مقام بالایی داره 🫤خوب برای اونا این پولا مثل پول آدامس بادکنکیه 😥😤