2777
2789
عنوان

جاریم خیلی رفتارش مشکوک میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 83 پست
بنظرم اینجا باید همسرت پشتت باشه و باهات هماهنگ.اگه همسرت همکاری می‌کنه اونو بنداز جلو .لباس رو بده ...

اخه گفت نزار کسی بفهمه اصلا به خانواده شوهر نگو بین خودمون باشه .نمیدونم این چه رفتاری .حس میکنه من خیلی ندار و بی پولم .

یا واقعا هدفی داره 

نه یکم رفتار هاش عجیب یهو مهربون میسه و خیلی خوب یهو بد ذات جوابت هم نمیده ۴۳سالش

نه راحت بگو شرمنده قبلی بعد از یکسال گفتی پس بده این میترسم بعد از شش ماه بگی پس بده.بهش بگ عزیزی برام بزرگتری و دوستیم ولی شرمنده نمیتونم قبول کنم اگه دوس داری همیشه با هم دوس باشیم چیزی بهم نده که شرمنده بشم و بخوام بگم نه.حتا اولشم نباید قبول میکردی منظورم همین هست نه قبلی بعد از اشتی که بهت داد میگفتی نه نمیتونم قبول کنم بله احتمال دعا هم هست ببر بهش بده یا ی روز برو خونش تو اتاقشون بزار بعدا اگه زنگ زد رک بگو نه نتونستم بپوشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا اونبار اینقدر عصبی شدم از دستش لباس پس گرفت کاش اصلا به خودم میگفت میدادم بهش.به مادرشوهرم پیغا ...

اصن حس خوبی نمیده جاریت  ازش فاصله بگیر لباسم بده ینفر برسونه دستش مادرشوهرت یا شوهرت بگو اندازم نبود نتونستم خودم پس بیارم که اونا ببرن بخودت دیگه اصرار نکنه

نه راحت بگو شرمنده قبلی بعد از یکسال گفتی پس بده این میترسم بعد از شش ماه بگی پس بده.بهش بگ عزیزی بر ...

من نمیخوام راستش حرف گذشته پیش بکشم .حوصله ندارم .بحث و حرف و حدیث بشه .

مادرشوهرم مارو آشتی داد بعد گفت رفت و آمد کنید همسایه هستیم امروز رفتم بهش چیزی بدم گفت بیا تو منم رفتم .بعد گفت من دوست دارم رفت و آمد کنیم گفتم خب من دو بار اومدم شما بیا میگه میام نیومده 

اخه گفت نزار کسی بفهمه اصلا به خانواده شوهر نگو بین خودمون باشه .نمیدونم این چه رفتاری .حس میکنه من ...

با این تاکیدی هم که کرده نذار کسی بفهمه من فکرم به جای مثبت و امر خیری ختم نمیشه...اصلا اون کادوها و تو خونه نگه ندار چه برسه به پوشیدن و استفاده کردن .خدایی نکرده روشون دعا نباشه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

همون اول رد میکردی میگفتی شوهرم اصلا دوست نداره از کسی لباس بگیرم مثل خودش پررو باش و رک بدون خجالت ردش. کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
همون اول رد میکردی میگفتی شوهرم اصلا دوست نداره از کسی لباس بگیرم مثل خودش پررو باش و رک بدون خجالت ...

اصلا هنگ کردم چند بار رد کردم هی گفت بگیر منم آخر سر گفتم حالا تن میکنم اگه اندازه بود برمیدارم. ولی دوستم میگه از هر کس لباس میگیری بگیر ولی از جاری نه 

با این تاکیدی هم که کرده نذار کسی بفهمه من فکرم به جای مثبت و امر خیری ختم نمیشه...اصلا اون کادوها و ...

خودت می‌دونی عزیزم ولی همچین کاری نکنید که بخاطر اینکه ناراحت نشه  بخوای قبول کنی ولی بعد خودت بدی به کس دیگه بذار بفهمه که خودت متوجه چیزی شدی و  قبول نکردی 

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
احتمال داره لباس هارو دعا نویسی میکنه و بهم میده ؟؟؟

بنظرم خیلی مشکوکه ، من به این چیزا اعتقادی نداشتم 

اما سالها بعد جدایی داداشم از زنش تو بالشتش که خونمون مونده بود یه دعا پیدا کردیم