2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1230701 بازدید | 63688 پست
نوش جون حالا باید بری چرت بعد نهار بزنی 🙂

مرسی عزیزم 😍

آره دقیقا رو تخت دراز کشیدم خوابم میاد 😴😴

ولی حموم لازم دارم میگم تا پسرم خوابه برم حموم 

ظرفارم نشستم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مرسی خوب شدیم در خد دو روز بود گذشت برا ما یخبندان و دمای زیر پنج گفتن خدا بهیر کنه

خداروشکر که بهترین. اینجا تازه داره سرد میشه... امروز خیلی سرده. کوه برف اومده باد میزنه سوز و سرما میاره 🥶🥶🥶🥶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اش دوغ خوبه ولی بعضیا با دوغ ترش درست میکنن زیاد دوست ندارم.. ولی بعضی غذاها یه جایی میخوری خیلی میچ ...

افرین عید هم بود اصلا یه حال وهوای خاصی داشت 

حالا همیشه همسرم میگه حامله بودی دلت کشیده اما در طول نه ماه حاملگی سر دوتا بچه هام اصلا هوس و ویار نداشتم هیچی 

فقط هر کدوم یبار شد ویار شدید و اصرارم 

همیشه خواهرشوهرم میگفت مهسا خداقل یکم ناز ونور کن ادا بیا بگو فلان میوه رو دلم کشیده مام ارزو به دل نباشیم بریم بابا رو بفرستیم برا عروس میوه نوبرونه ویارونه بیارع 🤣🤣بعد الکی میرفتن به شوخی به باباشون میگفتن مهسا یهو دلش فلان میوه و یا شیرینی یا کباب ..خواست 

بنده خدا میرفت میاورد دیگه 😀

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مرسی عزیزم 😍آره دقیقا رو تخت دراز کشیدم خوابم میاد 😴😴ولی حموم لازم دارم میگم تا پسرم خوابه برم حم ...

خواب واجبه 😄پسرت بیدار شه ببینه نیستی گریه نمیکنه ؟چند وقتشه؟

خداروشکر که بهترین. اینجا تازه داره سرد میشه... امروز خیلی سرده. کوه برف اومده باد میزنه سوز و سرما ...

فداتم 

وای که از سرمای بی برف 

منم بدم میاد برفش جای دیگه بباره سوزش برا ما بیاد 

جات خالی مستقل برا نهار فسنجون گزاشتم خیلی خیلی خوشمزه شده بود هم رنگش هم طعمش همسرم میگفت عالیه من ...

نوش جونت

واقعا فسنجون خوشمزه س

حالا من یه کوچولو سرخ میکنم که گوشتش سفت نشه

تو فریزر فسنجون دارم😆

جیران نخونه اینو

وااای دلمه بادمجون محشرههه

برنج و لپه رو نیم پز میکنی

با سبزی دلمه( ترخون، مرزه و گشنیز، جعفری و ...) و گوشت چرخکرده ترکیب میشه و میریزی داخل بادمجونا 

پیازم بعضیا میریزن 

با پیاز و رب کم البته و یه کم آب یه سس درست میکنی و دلمه ها میرن تو قابلمه 

افرین عید هم بود اصلا یه حال وهوای خاصی داشت حالا همیشه همسرم میگه حامله بودی دلت کشیده اما در طول ن ...

اونا چیزایی که خودشون دلشون میخواست میگفتن😆😆😆منم ویا. عجیبی نداشتم.. 

نوش جونتواقعا فسنجون خوشمزه سحالا من یه کوچولو سرخ میکنم که گوشتش سفت نشهتو فریزر فسنجون دارم😆جیران ...

من دلمه فقط برگ انگور دوست دارم 

بادمحون به نظرم شیرین میشه 

فلفلم دوست ندارم کلم برگم دوست ندارم 😀😀اما برگ مو همیشه تو فریزرم هست 

اتفاقا دو سه روزه دلم میخواد بپزم یکم بهتر گلودرد بودیم موند