2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60625 پست
اخی نامدار باشن حسین اقا و طاها جان نارین شوهر خواهرم با داداشش قل هستن کلا انگار از پدر ومادر دیگه ...

مرسی عزیزدلم 

اونا ناهمسانن پس 

شوهر خواهر منم یه قل داره 

ببین کاملا برعکس کاملاااا هم ظاهر هم رفتار هم اعتقادات 

از این حس ها هم ندارن اصلاااا

ولی بچه های من چرا همه چیشون یکیه 

اره والا تازه باید میرفتم خواهش میکردم یبار یه نیم دور میرقصی با دخترم.خیلی اذیت میشدم مجلس اگه یکم ...

آره مخصوصا اگه طرف تخس وخشک هم باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حرفت درسته که هر کسی باید با شرایطش تصمیم بگیره♥️ ولی اگر منو غربگرا ندونید، کیفیت زندگی و سلا ...

آره واقعا یه سری چیزا واقعا خنده دار میشه تو طب سنتی.. بعصی چیزاش ولی خوبه.. درمان بیماری نیستن. احتمالا فقط پیشگیری کنه... مثلا تو ساده ترین چیز خوردن شیر اول برای بچه که سالها شیر مادرو دور میریختم. الان میگن حتما بخوره بچه یا تو زردی نورگزاد همه میگن خنکی و هندوانه. ولی دکتر پسرم فوق تخصص نوزادان هست و متخصص کودکان رئیس ببخش تو بیمارستانه میگفت  زمینه ی ژنتیکی داره. واینکه میگفت غذای سنگین بخور تا شیر قوی باشه دفع بچه بیشتر باشه چون شیر آبکی فقط باعث ادرار میشه که راه دفع زردی نیست... من اینو به سختی به فامیلای شوهرم و خودم میفهموندم. همه میگفتن نه از قدیم گفتن خنکی بخور🤕🤕🤕مادر شوهرم تازه میگفت بچه رو نبر آزمایش نگیر کم خونی‌ش دلیلش ازنایشه🥴🥴

@لجوج نمی دونم درست تگ کردم یا نه اما ۲۶ سالگی اصلا سنی نیست که شما بخوایی بگی دیر شده حتما چیزی که ...

مرسی عشقم❤.میتونید کاربری  مامانجون رو برام تگ کنید

حتما پیگیری میکنم و ایندفعه دیگه جا نمیزنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
آره واقعا یه سری چیزا واقعا خنده دار میشه تو طب سنتی.. بعصی چیزاش ولی خوبه.. درمان بیماری نیستن. احت ...

به منم هرچی میگفتن خنکی بخور زردی نگیره گوش نمیدادم همش چرت هست من کلا گرمی خور هستم انقد خرما میخوردم خواهرشوهرم میگفت زردی میگیره ولی به دنیااومدن زردی نداشتن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همیندیگه ادم دوربریاشو میبینه غصه اش میگیره باز خوبه شما یه رشته دیگه موفق هستی

لج درباره. نه بابا کجا موفقم یه زمانی آنقدر کار میکردم چند تا آموزشگاه درس میدادم چقدر کار ترجمه تو خونه انجام می‌دادم. الان اصلا تمرکز ندارم😟😟

مرسی عزیزدلم اونا ناهمسانن پس شوهر خواهر منم یه قل داره ببین کاملا برعکس کاملاااا هم ظاهر هم رفتار ه ...

اره ناهمسانن هرمدوم یه تخمک حدا بوده 

نه اینا فقط ظاهر فرق داره وگرنه اخلاق رفتار و ..شبیه ان 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
می فهممت مامان خانم😍من خودم خیلی برام مهمه تو خلوت باشم کلا به جز همسرم، آدمایی که دوسشون دارم رو ه ...

وااای منم عاشق عزیزانم هستم دورم باشن

ولی باااید تنهایی و خلوت خودم هم داشته باشم 

آره مخصوصا اگه طرف تخس وخشک هم باشه

نه اونوجور وقتا خودمو ضایع نمیکردم میدیدم عروس قیف شده دخترمو با زبون میگرفتم 

چند دست لباس عروس داشت اگه اذیت میکرد میگفتم لباس عروستو بپوش خودت عروس میشی تو خونه ....

یکم گریه میکرد بعد کوتاه میومد 

اما عروسای مهربون و فامیل میرفتم میگفتم ذوق میکردن میومدن میرقصیدن 

عروس داییم اهنگ اولش رو با بچه ها رقصید نزدیک پنجاه شصتا بادکنک باد کرده اوردن داخل سالن دیج. ی گفت دختر بچه های ناز بریزن وسط با عروس رقصیدن نفری یه بادکنک هدیه گرفتن رفتن 

بعد دیج ی اعلام کرد اگه دخترای خوبی باشین وسط مجلس شلوغ نکنین عروس خانوم باز باهاتون میرقصه 

اینکونه گول زد بچه ها رو تا اخر ساکت نشستن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای تنها نیستم پس🤣🤣🤣🤣🤣🤣جیران تا گفت کاراکاس من زدم نت دیدم پایتخت ونزوئلا هست🤣🤣🤣🤣 گفتم این ...

منم دقیقا زدم تو نت ببینم پافر رنگ کاراکاس چ رنگیه اصلا نشنیدم🤣🤣🤣🤣🤣

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
به منم هرچی میگفتن خنکی بخور زردی نگیره گوش نمیدادم همش چرت هست من کلا گرمی خور هستم انقد خرما میخور ...

من خودم زردیم خیلی شدید بود... واسه پسرمم شدید بود تا 50 روزگی خوب شد.. منم کلی غذای خوب میخوردم کره محلی تو پلو میزدم با کباب گوسفندی یا بوقلمون، کاچی، کله پاچه، واسه همین تو دوران زردی بچم وزن کم نکرد.. دکترش میگفت نگران نباش تو زردی وقتی وزن کم نکنه نگرانی نداره. 

وایییییییییی یعنی هممون سرچ کردیم🤣🤣🤣🤣🤣 هممون هم یه دور به خودمون گفتیم دمده گفتیم این کی مد شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣  تبسم  ی تاپیک رو رو سردرگم کرده 

منم رفتم زدم همون لحظه 

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
2810