2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60628 پست
سلام عزیزم خوبی...من از وقتی مریض شدم گوشی دستم میگیرم چشمام خیلی درد میگیرهاین روزا بدترم شده...سر ...

منم مریض شدم داغونم🥴🥴🥴🥴🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سعی میکنم ولی نمیتونم مثال پارسال برا شش تا دانش اموز پک جشن تکلیف تهیه کردم ازخودم نداشتم بدم از دو ...

میدونم چی میگی

ولی همه ما توانایی محدودی توی کمک کردن داریم

ولی همون محدودش هم خیلی خوبه

خیلی ها با فقر بزرگ میشن ولی خودشون ادمهای بزرگ و خودساخته ای میشن

من خیلی رو بچه های کوچیک حساسم

یه مدت توی مرکز شهر یه دختر کوچولو و یه پسر جدا جدا جوراب میفروختن

جوراب ۲۰ تومنی رو ۵۰ میدادن

منم ولم میسوخت میخریدم

یکی از دوستام می گفت

خریدکردن از بچه ها  اشتباهه چون اون کسی که اینا رو میاره میبینه بچه ها سود خوبی براش دارن

تعداد بچه ها رو بیشتر میکنه

الان نمیدونم چه کاری درسته

کمک کنیم یا نه؟

بعد یه مدت دیدم دیگه نیستن احتمالا جمعشون کرده بودن

ولی تا مدتها ذهنم درگیر بود

بچه ۸ ساله تو سرمای زمستون که همه فقط اینقدر لباس پوشیده بودن که فقط چشماشون بیرون بود این دو تا بچه با یه لباس نازک روی زمین نشسته بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چی میگیولی همه ما توانایی محدودی توی کمک کردن داریمولی همون محدودش هم خیلی خوبهخیلی ها با فقر ...

من از بچه ها خرید نمیکنم. مخصوصا اونایی که میان بهت اویزون میشن توروخدا اسکاچ بخر. نمیدونم چرا همشونم فقط اسکاچ دارن!

ولی از پیرمردها و پیرزن های دستفروش سعی میکنم خرید کنم. مخصوصا اون مدل مظلوم ها که یه جا آروم نشستن با چندجفت جوراب و یا لیف 

به هیچی وابسته نیست که بخوام به عنوان اهرم فشار استفاده کنمبگم مثلا فلان چیزو ازت میگیرم درس بخون می ...

فکر کنم بچه های ما هم سن هستن 

پسر اول دبیرستان دختر چهارم 

درسته؟

یا شما سه تا بچه داری

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم همین بودم ولی بد جوابمو دادن...به قول شوهرم که همیشه میگه نعوذباالله خدابازی درنیار....تا یه حدی ...

حواب که از خواهربرادرا خیلی گرفتم دیگه کمکی نمیدم 

برا غریبه ها 

اونم در حد سالی یکی دوبار 

افرین همسر منم میگه مهسا هدا با اون عظمتش به فکر بنده اش هم هس تو بفکر خودت باش 

تا یه مدت گوش میکنم باز با اولین دوره گرد یا معتاد کارتن خواب به فکر زن و بچه اش میفتم ...

میدونم چی میگیولی همه ما توانایی محدودی توی کمک کردن داریمولی همون محدودش هم خیلی خوبهخیلی ها با فقر ...

شهرای بزرگ واقعا بی شناخت نمیشه خب 

اینجا کوچیکه 

اره مرسی برام بفرست

باشه 

داشتم اینجا حرف میزدم یهو رگ کف پام برگشت انقد دردش شدید شد هرچقد ماساژ دادم خوب نشد رفتم حمام گرفتم زیر اب گرم 

انگشتام جمع شدن داخل 

هنوزم درد داره پام 

الان میرم اسکرین میگیرم

2810