2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411135 بازدید | 78580 پست
وا ارث چرا انقد براتون شیرین‌ِ!!! چرا من شمارو درک نمیکنم و چقد عجیبین 🥴 معنیه ارث اصولا یعنی اینکه ...

منظور من فوت خانواده‌ نبود...عجیب عجیب میکنی 🥴🥴🥴🥴

منظور اینکه ب قول دوستمون از ی جایی یهو زنگ میزنن فلانی بهتون ارث رسیده...مثل جایزه...ی چیز مفتی برای یکی... هدیه...

یا جد در جد رسیده...

یا خانواده زحمت کشیدن ک ب بچه هاشون برسه ک بچه هاشون اذیت نشن..

مگه همش مرگه...🥴🥴من اون قشنگی هدیه رو گفتم 🥴🥴

مخالفی خب نخون ریپلای نکن اوقات من و خودتو تلخ نکن 🥴🥴🥴

منظور من فوت خانواده‌ نبود...عجیب عجیب میکنی 🥴🥴🥴🥴منظور اینکه ب قول دوستمون از ی جایی یهو زنگ میز ...

منم با چیزی که گفتی خیلیییی موافقم 

منظورم هم پولی هست که از خانواده به فرزند میرسه  و فرزند زحمتی براش نکشیده ،گاهی پدر و مادر هم زحمت نکشیدن و از پدرشون رسیده بهشون 

طرف ما جدیدا پدر و مادرها زرنگ شدن عقلشون کار میکنه زمانی که زنده هستن به فرزندشون کمک میکنن از هر نظر (البته اونیکه توانایی داره)

و خیلییییییی باعث میشه فرزندان جلو بیفتن 

طرف ما که خیلییییی به پیشرفت کمک میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانما 

اگه می تونین راهنمایی کنید خیر ببینید 

مخصوصا @مامان_سبحان7    

شغل همسرم آزاده و با شخص دیگه ای شریکه 

و جواز و اینا به نام شریکه 

حالا دستگاه کارتخوان می خوام به نام من باشه میشه ؟

چجوری باید اقدام کرد 

خانما کسی ک خونه ارث بهش رسیده نقل مکان کرده ب اونجا باید کادو ببریم؟ مغزم رگ ب رگ شده 😄

عزیزم من اگه باشم می برم چون بهر حال خونه جدید رفته به من ربطی ندارد که ارثی هست یا خریده 

سلام دوستان گروه مدیریت قفل بود اینجا بپرسم اونجا هم باز شد میپرسم😅برا کسی که هر روز هفته غذا درست ...

سلام عزیزم 

من هر روز غذا می پزم ولی هر روز برنجی ندارم و شب ها هم حاضری و نپختنی می خوریم معمولا ولی توی شش ماه نهایتا ۳ لیتر روغن مصرف می کنم 

و چون زیتون و کنجد می خرم سعی می کنم کمتر مصرف کنم دلم نمیاد زود تموم بشه😂😂😂

البته بحث سلامتی بیشتر هست 

عذاب وجدانش کجا بود؟عذاب وجدان نداره ک..یکی دیگه تفیده تو عذاب وجدان داری 😐😄

چی بگم مریضم والا 

ناراحت شوهرم شدم اگه خیره نمی‌شدم اون نمیفهمید و غصه شرمنده نمیشد

حالا به نظرتون تذکری چیزی بگم خیلی از اینکار چندشم میشه

سلام عزیزم من هر روز غذا می پزم ولی هر روز برنجی ندارم و شب ها هم حاضری و نپختنی می خوریم معمولا ولی ...

سلام گلی 

مرسی که نظرت گفتی 

بله انگار من زیاد مصرف کردم.... و پبش به سوی کم مصرف کردن 😎

سلامتی واقعاا حرف اول میزنه. 

چون ما از خیلی مضرات دوری میکنیم تو سبک زندگیمون اینو هم باید کم کنم✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزان من دندونم رو ۵ روز پیش کامپوزیت کردم الان روی لثه هام نقطه های خیلی ریز سفید رنگ اما زیا ...

روی روکش هم انجام دادی؟ من روی روکش انجام دادم افتاد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
منظور من فوت خانواده‌ نبود...عجیب عجیب میکنی 🥴🥴🥴🥴منظور اینکه ب قول دوستمون از ی جایی یهو زنگ میز ...

والا صفحه قبل خود شما نوشتی که به یکی از همسایه هاتون ارث رسید اما پدرش اسم ایشونو از شناسنامه خط زده بود و … 

اما الان میگی من منظورم از ارث هدیه یا پول یهویی از یه جای دیگه بود و منظورم فوت عزیزان نبود!!!!!!!!!!! 

به هرحال دیگه حرفی نیس فقد خواستم بگم چقد این آدمای این  دوره ترسناک شدن