2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314126 بازدید | 71266 پست
سلام دوستای عزیزم  دوستان به کمک نیاز دارم  من تقریبا یه هفتس بیرون نمیدونم چی پرید تو چ ...

⛔️⛔️⛔️🚫🚫🚫🚫📣📣📣

📢📢📢📢📢📢

دخترا لطفا بخونید راه حل بدید رد نشید از پیامم🌸❤️

سلام دوستای عزیزم  دوستان به کمک نیاز دارم  من تقریبا یه هفتس بیرون نمیدونم چی پرید تو چ ...

والا من تجربه اینچنینی ندارم عزیزم

ولی دیگه شما فارابی رفتی مرکز کارای چشمی

نمیدونم واقعا 🙏😢

داروهاتو کامل مصرف کن

باز دیدی خوب نشدی برو نور یا نگاه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من تجربه اینچنینی ندارم عزیزم ولی دیگه شما فارابی رفتی مرکز کارای چشمی نمیدونم واقعا 🙏😢 &n ...

وای خدا نکنه همچین تجربه ای داشته باشی 

حس رو مخی داره 

خیلی مزخرفه 

اره باید دو سه روز دیگه منتظر باشم خوب نشد برم نور

فداتشم خوبم خداروشکر تا ذوقت نخوابیده همینجا بنویس زود تند سریع آخرین با چند تا النگو تو چشم و چ ...

وااای😂😂😂

مارکو این بار دست خالی اومده😁😂

یادته که گفتم آبان ماه ماشین خریدیم تا شهریور باید قسط بدیم یعنی پا. ره ایم  🤐😂😂🤣

هیچی نخریدم طلا ان شاءالله این چک و قسطا تموم شه میخرم 🤗😍

اتفاقا اخر فروردین وام خونگیم دراومد به اسمم ۴٠ تومنه ولی اگه شوهرم پول چک و جور نکنه مجبورم بدم به اون بعد بهم پس بده، 

بعد انقدر طلا گرون شد نمیشه والا چیزی خرید دوست داشتم یه دستبند و انگشتر ست بخرم نمیدونم بتونم یا نه... 

بعد من اگه خدا بخواد یکی دوماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه بچه دوم 😁😍😎

دوس داشتم قبلش یه مسافرت بریم سمت کردستان و...  چون به پسرم قول دادیم انقدرم ذوق داره 🥹🥹

میگم اگه پول کم داشتیم از همین وام برداریم بریم پول برمیگرده ولی ذوق و شوق الان پسرم نه😍

اگه حامله هم شم که نمیتونیم بریم راه دور پس بریم قبلش😂

اینم بگم فکر نکین بدون فکر قصد بارداری دارم و میگم چک اینا داریم حالا نگین چقدر سرخوشی تو این وضعیت 😂😂

چون خدا بخواد تا آخر امسال تمام چک ها و قسط هامون تموم میشه و صفر میشه 🥰

تازه تا این قسطا تموم شه میخوام اقدام کنم وام ودیعه مسکن بگیرم و خودمن که وام خونگی مینویسم این سری ۳ تا بنویسم بشه ۱۸٠ میلیون ماهی ۹ میلیون بدیم، 

اینم بگم خدا بخواد به احتمااال زیاد پدرشوهرم امسال خونش و بده بساز بفروش بسازه و یه واحد بهمون بده 😍 باید پول نقد جمع کنیم که اون خونه رو تکمیل کنیم هم واحد خودمون هم اونارو،  وسیله خونه هم باید بخرم واسه خونه جدید ان شاءالله 😍😍🥰🙏🥰😍

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
احسنت  واقعا وقتی قراره بفروشیم چرا اجرت بدیم؟(منظورم برای پس اندازه، نه استفاده) چرا وقت بذا ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت..

میدونی من مجبورم تندتند تبدیل کنم چون خرج میشه..

ایشاله هرچی خیره همون بشه...ولی قطعا اگرپولم به نیم یاربع یاامامی برسه منظورم پول قرعه ای چیزی صددرصد میخرم...

بازم توکل بخدا...

سلام اریانا خانم باربی تاپیک که خیاط و هنرمند و مدیرم هست😍 مگه میشه یادمون بره شمارو عزیزدل ♥️

وااای دیفن🥹🥰

خوبی عشقم؟؟؟ 

چه خبرا؟ 

نظر لطفته قشنگمممم😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
خدا قوت آریانا کاربر نسرین۶۶ یادته احتمالا شیرازی نبود بنظرت؟

اره یادمه ولی یادم نیست کجایی بود 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوخی کردم عزیزم . ان شا الله خودت مستقل بشی و کلی پولدار . 🥰🥰🥰

قربونت برم عشقم میدونممم🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آریانا 😍 دختر کجایی من شمارو از تاپیک سفید برفی می‌شناسم ی مدت طولانی نیومدم بعد تاپیک رویا جان ...

قربونت برممم عزیزمم😍😘🥰

والا یه مدت سرم شلوغ شد نتونستم بیام وقت نمیکردم ولی همش یاد این تاپیک و بچه های گلش بودم😍😘

بعد چون خیلی قرض داشتیم و پس اندازی نداشتم حرفی واسه گفتن نداشتم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیتان جان همه ما همین هستیم ، دخترخاله ام معلم همون دبستانی هست که من اونجا درس میخوندم ، دخترش هم ه ...

من دوستای خوبی نداشتم..

یعنی تا مدرسه بودیم عالی بود همه چی..چقدر لباس ازم میگرفتن 😐

بعدش همش پرید..

یکیشون خیابون دیدم شماره گرفت هزار بار گفت بیا بعد گفت نیا نیا اون وقت بیا 

من 😐😐😐

من اصلا اسراری نداشتم برم خونشون ک 😄

کلا دیکه جوابشو ندادم 😁

خلاصه الان تو ی بلوک زندگی می‌کنیم اون طبقه اول من طبقه سوم

رومونو برمیگردونیم انگار همو اصلا نمیشناسیم 😄 

قربونت برممم عزیزمم😍😘🥰 والا یه مدت سرم شلوغ شد نتونستم بیام وقت نمیکردم ولی همش یاد این تاپیک ...

تنت سلامت 😍فکر میکنی همه ما پس انداز میکنیم و قرض نداریم و همه چی گل و بلبل؟😄

سخت در اشتباهی 😄

میایم ک یاد بگیریم..تجربه بشه...

معصومه جان 

تیتان جان

مامان سبحان جان

رویا جان

رکی جان

امیدوار جان

روکین جان

خانم مستقل جان  بقی دوستان ک ذهن یاری نمیکنه 😁

پر تجربه فراوانن 😍

البته ک شما ماشاالله خانم موفقی 😍♥️

بیا عزیزم حرف بزن ..خود من دانش آموز خوبی میشم برات 😄😍

بیا عزیزم حرفت هست تو‌تاپیک 😍 

وااای😂😂😂 مارکو این بار دست خالی اومده😁😂 یادته که گفتم آبان ماه ماشین خریدیم تا شهریور باید ...

خیر باشه ایشالا

هم اقدام

هم مسافرت

طلا 

وام ودیعه

و خونه

با خوشی و تن سالم انشاله

دفعه بعد که مارکو اومد میاد میگه همه شون تیک خورد

اخ نگو از قسط …