2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دونه ی به نداری؟همون به دونه یا چهار تخمه

یا اگر مجبور شدی به حالت نیم خوابیده بخواب بالش بزار پشتت و تقریبا نصفه نیمه نشسته خوابیده امشبو بخواب تا صبح که داروی سرفه بخری مثلاbroncold

قرص سیتریزین برای آبریزش اگه داری ،گلو درد دمنوش و چای کمرنگ یا آبجوش کنارت باشه تند تند بخوری با عسل اگه شد،باید بگذرونی دیگه من دوهفته است گلو دردم خوب نشده سرفه میکنم همش،سوپ بپز ناهار و شام بخور خوب میشی ان شا ءالله 

اينقدر قوى باش كه بدونى بايد بعضى چيزها رو رها كنى، و اينقدر صبور باش كه بدونى بايد براى اون چيزى كه لياقتت هست، صبر كنى . . .🌱! |با سختى‌ها مُبارزه كن،تا روياهاتو عملى كنى . .| |بعضی قدمها رو بايد تنهایی برداری . .| |باختنی وجود نداره،بعضی وقتا میبری، بعضی وقتا یاد میگیری . . :)☘'️ 

بخور گرم کنی هم بهتره برات 

اينقدر قوى باش كه بدونى بايد بعضى چيزها رو رها كنى، و اينقدر صبور باش كه بدونى بايد براى اون چيزى كه لياقتت هست، صبر كنى . . .🌱! |با سختى‌ها مُبارزه كن،تا روياهاتو عملى كنى . .| |بعضی قدمها رو بايد تنهایی برداری . .| |باختنی وجود نداره،بعضی وقتا میبری، بعضی وقتا یاد میگیری . . :)☘'️