2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312446 بازدید | 71223 پست
چند سالته عزیزم ، من توی بارداری سوم این کار رو انجام دادم خیالم راحت شد واقعا . 

زیر ۳۵سالم

قبلا انجام میدادن، حتی  تو مطب مجهز، ولی انجام میدادن

الان نه خییییلی سخت گیرن

مگر یکی باشه که زیر میزی تپل رد کنی و غیرمجاز انجام بده

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ی چیزی ۶ساله تا یادم میفتع خیلی ازارم میده... اونم از کی ؟ خواهر شوهر ظالمین 😄 با اینکه قهریم الحم ...

وای من بدیم اینه که فراموش میکنم

بخدا بدم میاد از این رفتار

به طرف گفتیم بیا ضامنمون شو، اونم با شرایطی

نه همینطوری 

گفتیم وام رو نصف میکنیم، نصف ما، نصف شما

قرار شد شنبه خبر بده… فکر کنم هنوز شنبه نشده

اونوقت ما از ۱۳ روز عید، ۱۵ روز با اینا بودیم

بگو و بخند😐

چرا یادم میره؟

مگه ما از اینا درخواست نکردیم؟

بیاد بگه پرسیدم از محل کارم و بفرض فیش حقوقی ندادن

این نشون میده که طرف واسه حرف ما ارزش قائل شده

بعد من بدون اینکه تولد بگیره، همینطوری شب نشینی رفتیم خونشون، خانمش کیک خونگی پخته بود فقط

همسرم هی گفت کادو بده، فلانی خوبه 😐

خب اگه خوبه چرا جواب درخواست ما رو نداد؟؟؟

بچه بیایید بگید من چجوری به این رفتارم غلبه کنم؟

چرا از بدی ها میگذرم؟

چرا انقدر زود فراموشم میشه؟

جدی برام مهمه ها

ما که وام رو کامل گرفتیم، خدا از یه جایی که فکرشم نمیکردیم برامون ضامن جور کرد… خدا واقعا خیرش بده

به فلانی دیر سلام کنی، کلی واسه آدم میره تو قیافه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای من بدیم اینه که فراموش میکنم بخدا بدم میاد از این رفتار به طرف گفتیم بیا ضامنمون شو، اونم با ش ...

دوست عزیز اینکه اشکالی نداره یه وقتی هم کار اون گیر کرد اینو یادت بیار و هرکاری برای هرکسی نکن

وای من بدیم اینه که فراموش میکنم بخدا بدم میاد از این رفتار به طرف گفتیم بیا ضامنمون شو، اونم با ش ...

ببخشید برای اون پستت که با یه دوست عزیز دیگه صحبت میکردی خیلی تلاش کردم نظر ندم چون مخاطبتون کس دیگه بود ولی ....

نمیدونم برای شما چجوری بوده اما برای من یکی ازنزدیکان شوهر به من تهمتی زده بود که همه میدونستن جز من البته که همه جوابشو داده بدون و دراصطلاح پهنش کرده بودن و من ساده بعد شازد ۱سال فهمیدم خود تهمت قبلش فکر میکردم ازمن خوشش نمیاد برامم مهم نبود  چی بوده و واقعا برای من سخت بود .من بااون فرد بی محلی کردم و....وتاالان چندساله رابطم باهاش شده سلام خداحافظ .

و هردفعه صورتشو میبینم حسرت میخورم کاش اون موقع به جای قطع رابطه و بی محلی یه دور کامل میشستمش تادلم اروم بگیره .بعضی تهمت ها واقعا تااستخوون ادمو میسوزونه و من بااینکه همه جوابشو به بدترین شکل داده بودن دلم اروم نیست اگه میتونی به روی طرف بیار و حسابی بشورش 

ببخشید برای اون پستت که با یه دوست عزیز دیگه صحبت میکردی خیلی تلاش کردم نظر ندم چون مخاطبتون کس دیگه ...

دقیقا سلیطه گری یه جاهایی به کار آدم میاد

من که بلد نیستم 

البته باید دید طرف ارزش بحث کردن داره یا نه؟

اگه در مورد همین موضوع ضامن نشدن داری میگی، کاری نداشت بیام به خودش یا خانمش بگم که شما قرار بود به ما خبر بدی، یا اینکه حتی اولش قبول کرده بود(داستان داره) ولی فکر اینو میکنم که خب، من بهشون گفتم…جز اینه که فقط کدورت پیش بیاد؟

درسته طرفم متوجه میشه ها ولی من نگفتم و همینطور همسرم

نمیدونم از اینکه اقساطش سنگین بود، ترسیدن ما نتونیم پرداخت کنیم و از حقوق این کسر کنن🙄

بعیدم نیست البته

به همسرم گفتم زمین گرده

همین

هی حرص خوردم از دستت هی حرص خوردم تهش که دیدم نوشتی ضامن جور شد و وام رو گرفتی نیشم وا شد

به این فکر کن که جور شدن ضامن و وام واست به خاطر دل مهربونته جواب اینه

دقیقا سلیطه گری یه جاهایی به کار آدم میاد من که بلد نیستم  البته باید دید طرف ارزش بحث کردن د ...

من و همسر هر دو شاغل هستیم و اول زندگی شبیییه این ماجرا واسمون پیش اومد طرف گفت ضامن میشم بعد حدس میزنم با خانومش که فامیل نزززدیک ما میشه مشورت می کنه اونم از رو حسودی یا اینکه نتونیم قسط بدیم یا هر چی نذاشت شوهرش ضامن بشه من متوجه شدم و اصلااااا به روش نیاوردم حرف وام رو نزدم دیگه هم نخواستم که ضامنم بشه الان بعد از حدود ۱۸ سال ک گذشته خدا رو شکر دارایی های ما از اون خانواده که هم حقوق بیشتری داشتن و هم حدود ۳۸ سال از عمر زندگیشون می گذره بیشتره

من سکوت کردم و گذشتم خدا دید و ....

هی حرص خوردم از دستت هی حرص خوردم تهش که دیدم نوشتی ضامن جور شد و وام رو گرفتی نیشم وا شد به این فک ...

😅

قانون بانکهاست دیگه که ضامن رسمی باید ببری

مام که اکثرا شغل آزاد دارن یا خصوصی کار میکنن

اره خداروشکر جور شد

همسرمم انصافا خیلی تلاش کرد

همین ضامنم خودش صحبت کرد

البته منم صحبتای پشت پرده میکردم که حیف میشه اگه نگیریم و … 

ولی خب باز خواست خدا بود که جور شد

من و همسر هر دو شاغل هستیم و اول زندگی شبیییه این ماجرا واسمون پیش اومد طرف گفت ضامن میشم بعد حدس می ...

درسته عزیزم

به یکی دیگه م گفتیم که همسرم میگه مطمئنم خانمش نذاشت

ای بابا خدا خودش به آدم بده

بنده خدا چکاره س؟

این همه بخل و حسادت…

درسته عزیزم به یکی دیگه م گفتیم که همسرم میگه مطمئنم خانمش نذاشت ای بابا خدا خودش به آدم بده ب ...

یادمون نره

کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود ...ر کیه

به قول مامان علیرضاهای زیاد

دو دو تای ما چهارتاست دو دوتای خدا هزارتا

خدا رو شکر که روزی دست خداست نه بنده ی خدا

یادمون نره کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود ...ر کیه به قول مامان علیرضاهای زیاد دو دو تای ما چه ...

دقیقا

ولی قبلا یه کاربر بود میگفت دودوتای ما میشه ۴ تا

ولی دودوتای خدا میشه ۱۰۰۰ تا

من اولین بار از ایشون شنیدم

بچه ها اسمش چی بود؟

بنده خدا تو اون یکی تاپیک دلخور شد و …

شیرازی بود فکر کنم

چهره نازیم داشت

دقیقا سلیطه گری یه جاهایی به کار آدم میاد من که بلد نیستم  البته باید دید طرف ارزش بحث کردن د ...

به نظر من بی ارزش ترین ادم هم باید سلیطه گری کرد که حساب کار دستش بیاد.

درمورد ضامن شدن نبود حرفم درمورد چند پست قبل که گفتین تهمتی زدن بهتون.

اگه یه بار ادم به شارلاتان بازی بزنه راه برای تکرار دوباره بسته میشه .

البته این نظر منه که متاسفانه من نتونستم و نمیتونم اصلا   

به نظر من بی ارزش ترین ادم هم باید سلیطه گری کرد که حساب کار دستش بیاد. درمورد ضامن شدن نبود حرفم د ...

درسته

راجع به تهمت من نبودم عزیزم

یه کاربر دیگه بود

فعلا به من تهمتی نزدن😄

من بابت رفتار کسی ازش دلخور شدم