2777
2789
عنوان

یه بچه نباید انقدر زجر بکشه

227 بازدید | 31 پست

یکساله درگیریم با یبوست بچه 2 سالم .به هر نحوی هست جلو پی پیشو میگیره .انقدری که به لرزه میفته بدنش ولی نمیزاره بیاد 

عذاب میکشه ضجه میزنه اما نمیزاره بیاد .

دیگه هممون باهاش کلافه شدیم .

به جز کنترل رژیم غذایی و دارو روان کننده و پیشگیری شما راهی ندارین؟

این مشکلش ذهنی حل بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

معمولا بچه ها چون نمی بینن عمل دفع رو مشکل ذهنی باهاش ندارن ‌شاید به این نتیجه رسیده که همراه با درد هست واسه همین اذیته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از کجا میدونید خودش نمیزاره بیاد؟ شایر خیلی سخته براش بتونه بفرسته بیرون انشالله خوب میشه عزیزم وا ...

خوب نمیزاره عضلاتشو سفت میگیره باسنشو منقبض میکنه .وقتی رون باشه نمیتونه جلوشو بگیره.

ببخشید حالتو بد کردم

ب ولله ب هر کی میپرستی روغنی ک برای بچه درست میکنی فقط روغن زیتونش کن یا روز در میون یا ۲روز در میو ...

همینکارو میکنم .همش تو عذاهاش روغنه .اما فایده نداره اخرش جلوشو میگیره .

همینکارو میکنم .همش تو عذاهاش روغنه .اما فایده نداره اخرش جلوشو میگیره .

عزیز من بچه ۲ ساله ک نمیتونه جلو مدفوعش بگیره. حرف منطقی بزمدفوعش سفته ک بچه میترسه زور بزنه. یا هر شب مقعد بچه رو چرب کن . بچه از شدت درد، میترسه زور بزنه

مقعدشو چرب کن حتما

اخرین باری ک سوپ دادی کی بود

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
جوشونده گل محمدی بده شل میشه

ممنونم اره دادم .شل میکنه اما مشکل با دمه خرابکاریش.هییی یه نفر گفت ا ماست قاطی کن گل محمدی .دادم شل کرد 

اما چیزی نیس ک مشکلشو همیشه حل کنه؟

مثل هیپنوتیزمی چیزی ؟

خوب نمیزاره عضلاتشو سفت میگیره باسنشو منقبض میکنه .وقتی رون باشه نمیتونه جلوشو بگیره. ببخشید حالتو ...

خواهش گلم

بنظرم دست خودش نیست 

خیلی سفته و بچه دردش میاد وسطاش بیخیال میشه

الوچه و لواشک دوست نداره؟ یه سریاش حسابی شکمو راه میندازه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

من دختر عمم اینجوری بود از یکسال نیم بود دیگه عمل دفع براش سخت بود . غذا اصلا نمیخورد . فقط به زور اب میخورد مثلا چند روز میدیدی فقط اب میخوره . موقع دفع جیغ میزد . حرف که خب نمیتونست بزنه عمم دو تا سه سال درگیرش بود  . کنولوسکوپی بردنش . دکتر بهش کلی دارو اشتها اور نوشت . و خب بعد دو سالگی عمم بهش شیر بز میداد . 

اابته این کاراو عمه من انجام میدادا شما ببرین دکتر ببینین چی میگه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

عزیزم احتمالش هست که مشکلش یه ریشه روانی داشته باشع

این موضوع تو بچه هایی که تازه از پوشک گرفته شدن البته زیاده 

ولی اگه خیلی وقته درگیرش هسنی ببرش مشاور

موقع گرفتن از پوشک خیلی اذیت شد؟؟؟

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
2810