2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم ماهی ۵ تومن بده خرج بچه ها با من گفت 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 53 پست
فقط فرم مدرسه ۸۰۰ تومنه کیف همین حدود خوراکی. روزانه زیر ۵۰ تومن نمیشه لوازم التحریر خدا تومن سرویس ...

فرم و لوازم تحریر خریدیم منظورم از مهر بود خود کوله کفشش فقط ۵ تومن میشه 

منظورم خدا از اینا فقط همونایی که گفتم 

مثلا خرید عید و خرید مدرسه با خودش

پنج تومن برای همه اینایی که گفتی برای دوتا بچه؟ واقعا کمه ،اینقدر پول بی ارزش شده که میری بازار برگ ...

اره دقیقا ولی منظورم از خوراکی تنقلات بود نه لوازم خوراک منزل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیشه حساب کرد غیر انتفاعی میرن جفتشون شهریه نفری ۱۵ شده  ولی هیچ وقت پول سرویس ندادم چون ...

شهریه دختر من ۱۲سرویس پارسال ۴۰۰ امسال نمیدونم 

بازم فکر نمیکردم بیشتر از ۵ خرج کنن بچه هام

من بچه ندارم ولی برای خرج خودم ۳ میگیرم از شوهرم شما که بچه داری خرجت خیلی بالاتره چون بچه ها هزینه ...

غیر پیش بینی با خودش فقط هزینه های روتین ماهانه همونا که گفتم منظورم از خوراکی تنقلات هست

کلا خرج هرخونه با خونه بغلیش میتونه زمین تا اسمون تفاوت داشته باشه ، در کل پنج تومن کمه برا ...

خرج خونه نه فقط بچه ها اونم چیزهایی که گفتم خوراکی منظورم تنقلات هست وگرنه خرج خونه که ۲۰ تومن هم کمه

دیگه زندگی همینه.... این مشغله ها هست؛  شما میتونی همون اول یه جا سرویس و شهریه مدرسه رو بدید ...

تا پارسال همین بود ولی سرویس چون شخصی هست ریسکه که کامل بدی 

ولی امسال شرایط خیلی سختتره تا پارسال