2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم ماهی ۵ تومن بده خرج بچه ها با من گفت 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 53 پست

آره درست گفته با پنج تومن دیگه کاری نمیشه کرد

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهریه دخترم ۱۲تومنه انقدری نیست  تهران نیستم

به هر حال عادت میکنه 

نباید هزینه رو دوش تو باشه؛ 

دیگه شاید کلا همین ماهی پنج تومنو داد همیشه و هزینه ها بالا رفت!!!!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من اوایل ازدواجم ب شوهرم میگفتم دوس ندارم ازت پول بخوام خودت بریز کارتم. ی مدت واریز میکرد الان نقدی میزاره تو کشو میگه باشه تو خونه ی موقع لازم میشه .

بعد من بخوام. بردارم معذب میشم چجوری بهش بفهمونم مشخص ثابت ی مبلغی بده .

تازه خرج میکنم میگ فلان چیز چن گرفتی ! 

فکر کنن میخوا ب مرور جمع کنه قیمتلرو ببینه درست درمیاد یا نه .

یبار گفتم ب کارتم بزن 

خندید گفت زرنگی اینطوری نمیدونی چقدر خرج میکنی 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
شهریه دخترم ۱۲تومنه انقدری نیست  تهران نیستم

به نظرم خوبه ۵ تومن میتونی ولی خرج خونه و خدای نکرده  بیماری مثل دندون و این ها را نده مگه چقد میخوای خرج لباس کنی سه ماه یه بار ۵ تومن  خوب بخری چند تا بچه داری؟

2810