2777
2789
عنوان

با شوهرم سر چند غاز پول دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 48 پست
خب چیه آخه همه رفتن تو این کارا 

پس چی برم همه چی پر شده دیگه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخام برم پر دلهره هستم نمیدونم چیکارکنم هزینه مواد چند شد برات

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

من میخام طلا بفروشم 🥲

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
 کاشت و لیفت مژه ابرو بدرد نخوره؟

من اهل این چیزا نیستم ی بار رفتم ناخن کاشتم ی هفته نشد خودم خونه کندم.شایدم من علاقه ب این چیزا ندارم.حوصلم نمی‌کشه چیز اضافی تو بدنم تحمل کنم

من خونه بابام تو ناز ونعمت بودم بخدا از وقتی ازدواج کردم کلا از همه چی بریده شدم والا ماهی ۵۰۰هزارتو ...

دقیقا منم 

لاقل هرچی بود اختیار دست خودم بود 

امرور رفته بودیم بیرون چند دقیقه دیرتر ازون اومدم خونه از سرکار اومده بود اینقدررر عصبی شده بود که مگه تو ول هستی من اینجا ادم حساب نمیکنی تا این وقت بیرونی کم مونده بود گریم بیاد از داد کشیدناش

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
منم میخام برم پر دلهره هستم نمیدونم چیکارکنم هزینه مواد چند شد برات

والا فعلا که یه چسپ و بیگودی گفت بگیرید برا جلسه بعد که میشه روهم ۷۰۰ تومن

من میخام طلا بفروشم 🥲

وای تورا خدا نکن اینکار طلا را بزار برای جای مهمتری توزندگیت‌من اگه بجا تو بودم هیچ موقع سرمایه زندگیما اینطوری نمی‌کردم.اابته بازم خودت میدونی

دقیقا منم  لاقل هرچی بود اختیار دست خودم بود  امرور رفته بودیم بیرون چند دقیقه دیرتر ازو ...

ولی باز برای شما پول دانشگاه وباشگاه وکلاس داده من گواهینامه ۱۰ساله دلش نیومده برام تمدید کنه 

همون دانشگاه برو ، باشگاه برو ما همینم نمی‌تونیم بریم بخدا 

الان میبینم همه دوستام مهارت دارن من هیچییی ندارم 

خیلی ناراحت میشم 

وای تورا خدا نکن اینکار طلا را بزار برای جای مهمتری توزندگیت‌من اگه بجا تو بودم هیچ موقع سرمایه زندگ ...

مامانمم میگه نکن شوهرم میگه بده بره اشکال نداره موندم بخدا آخه پول میخام پول ندارم 🥲🥲🥲شوهرم میگ مگ دو گرم طلا چی میشه ولی من بیشتر به حرف مامانم اطمینان دارم  ولی ۲۰۰ بیعانه دادم ک مامانم میگه بیخیال شو نمیخاد بری آخه رشتم خوبه ها ولی ۲ سال دیگه تازه میتونم باهاش برم سرکار

ولی باز برای شما پول دانشگاه وباشگاه وکلاس داده من گواهینامه ۱۰ساله دلش نیومده برام تمدید کنه 

شوهر من ادمیه که هرچیزی که به نفع اش باشه میگه برو 

مثلا گواهینامه بزوررر گفت برو بگیر که ماشین ثبت نام کنه باهاش 

باشگاه ام بزور هرروز تاکید میکنه صد بار برو بخاطر کی ؟؟ خودش دیگه لذت ببره 

با اینکه من اندامم از اول خیلی عالی بود میخاد  خراب نشه و باسن و این چرت و پرتا بیشتر در بیارم  

کلا منافع خودش رو میبینه تا من 

میگه برو خیاطی و اشپزی 

اما تا بحث ارایشگری میاد وسط میگه نه و خوب نیست