2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگه اون جوری باشه ک خودم میدونم نباید باهاشون بپرم بچه ک نیستم نمیدونم چرا بهم اعتماد ندارن&nbs ...

خانوادت استرس دارن درکشون کن

ولی اگر بتونی به طریقی ثابت کنی جات امنه مطمئنم اجازه میدن

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
پس چیکار کنم همش تو مسیر خونه دانشگاه باشم چهار سال زندگی مزخرف 

من خوابگاه دولتی بودم،ترس نداره،ترم اول سخته ،از ترم دوم دیگه عادت میکنی،الان دلم برای اون روزها تنگ شده،دوستان خوبی پیدا کردم،دانشگاه آزاد را تحقیق کن،رفت و آمد مرتب سخته و دائم تو جاده بودن خطر داره

مرسی از تفکرتون عزیزم شما ذات خودت مهمه چیکار بقیه داری؟ ب خودت اگه اعتماد داری ک برو هیچی نمیشه. ...

کاش اذیتم نکنن انقد بزارن برم واقعا ادم اگه بخواد یه کاری بکنه تو خونه هم میتونه ربطی ب این نداره ک همش کنار خودت نگش داری 

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

میدونی به نظرم تجربه خوبیه منم احتمالا خوابگاه برم امسال. ولی نگرانی خانوادت طبیعیه چون من خیلی شنیدم که بچه ها یه چیزی میرن و یه چیز دیگه برمیگردن و خیلی تغییر میکنن .باید انقدر قوی باشیم که تحت تاثیر  بعضی ها قرار نگیریم خدا کمکمون کنه

توی شهرت نیست درسته؟‌ چه شهریه

اینایی که میگن به خودت اعتماد نداری فلان..بحث اعتماد نیست اصلا

طرفی که به خودشم مطمئن باشه بازم ممکنه عوض بشه

اسی تو مذهبی هستی؟‌. ببین من خوابگاه تجربه ندارم ولی خونوادم خیلی راجبش بد میگن بقول بقیه بازهم خوبو بد داره دعا کن خداخودش ادمای خوب میذره سرراهت

منم مثل تو میخوام برم شهردیگه غریبم مجبورم خوابگاه باشم 

بااینحال مجبوری بری اگه جایی برای موندن نداری 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

ولی بااین حال خیلی مراقب خودت باش 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
میدونی به نظرم تجربه خوبیه منم احتمالا خوابگاه برم امسال. ولی نگرانی خانوادت طبیعیه چون من خیلی شنید ...

انشالله همه چیز درست میشه 

اگه پسر بودیم باهامون کار نداشتن نمیدونم چرا تو این کشور بدنیا اومدیم

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم
چ خوب کاش منم بتونم برم و خدا هم ادمای خوبی جلوراهم بزارع میشه روزای ک دانشگاه نداری بری بیرون یا کل ...

اکثر بچه ها خوبن کسی هم به کسی کاری نداره اگر از هم اتاقیات ناراضی لودی هم می‌تونی اتاقت رو عوض کنی. 

اره از ۶ صبح تا ۱۰ شب می‌تونی بری بیرون بدون هیچ توضیحی. خوابگاه ما شب اگه نباشی گیری نمی‌دن ولی بعضی جاها باید به خانوادت خبر می‌دن.