2777
2789

ببین اتفاقه واقعا ممکنه با کسایی بدی بیوفتی منم قبل از اینکه برم خوابگاه انقدررر می‌ترسیدم حالا نه از دخترای خراب و اینا از دزدی و تنهایی و اینا بیشتر ولی واقعا فضای خوبی داشت ترم اول هم‌اتاقیام سیگاری بودن گفتم تو اتاق نکشن ولی ترم دوم با یه کسایی دوست شدم که بهترین بودن و تو زندگیم کلی کمکم کردن. خوابگاه ممکنه برات تجربه بدی باشه ولی بطور کلی جای خوبیه خیلی خوش می‌گذره فقط باید بتونی با بقیه سازگار باشی و همچنین نه گفتن رو بلد باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش بخوان دزدی بکنن میکنن هم اتاقیاتم نمیتونی عوض کنی بعد فقط یه اتاق نیست که خیلی تو یه ساختمون ه ...

پس چیکار کنم همش تو مسیر خونه دانشگاه باشم چهار سال زندگی مزخرف 

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

مرسی از تفکرتون

عزیزم شما ذات خودت مهمه چیکار بقیه داری؟

ب خودت اگه اعتماد داری ک برو هیچی نمیشه.

من چهارسال خابگاهی بودم همه مدل ادمی هم دیدم فقط درس عبرت گرفتم ازشون!

بهترین روزای زندگیمو‌گزروندم هرچند سختی زیاد داشت ولی امقد خاطرات قشنگ دارم از خابگاه حاضرم ده سال از عمرمو بدم ی روز برگردم ب همون روزا😢

کاربری شش ساله ام رو ترکوندنMiinnaaaسابق هستم.
پس چیکار کنم همش تو مسیر خونه دانشگاه باشم چهار سال زندگی مزخرف 

مجبوری منم مثل تو میخوام برم قم تهرانم ۱ نیم ساعت از خونمون راهه یا اینکه یه سال پشت کنککر بمونی حالا کدوم شهری میخوای بری ؟

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

ببین اتفاقه واقعا ممکنه با کسایی بدی بیوفتی منم قبل از اینکه برم خوابگاه انقدررر می‌ترسیدم حالا نه ا ...

چ خوب کاش منم بتونم برم و خدا هم ادمای خوبی جلوراهم بزارع میشه روزای ک دانشگاه نداری بری بیرون یا کلاس های دیگه!؟

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم