2777
2789
میگن توش دزدی میشه حتی یه فیلم دیدم دختره رفت خوابگاه معتادش کردن شایدم اتفاقی نیوفته و هم اتاقیات خ ...

ببین اگه اون جوری باشه ک خودم میدونم نباید باهاشون بپرم بچه ک نیستم نمیدونم چرا بهم اعتماد ندارن 

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن همه جا خوب و بد هست عین جامعه

اونو همه میدونن ولی ریسکه خوابگاه نزدیک خونمون هست دیدم که میگم هم اتاقی که یه نفر نیست چند نفر هستن بعدم بخوان شستوشوی مغزی بدن میدن

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

ببین اگه اون جوری باشه ک خودم میدونم نباید باهاشون بپرم بچه ک نیستم نمیدونم چرا بهم اعتماد ندارن&nbs ...

آخه حسابداری ازاد؟ فایدش چیه ؟ کلی هزینه میخواد  

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ببین اگه اون جوری باشه ک خودم میدونم نباید باهاشون بپرم بچه ک نیستم نمیدونم چرا بهم اعتماد ندارن&nbs ...

داداش بخوان دزدی بکنن میکنن هم اتاقیاتم نمیتونی عوض کنی بعد فقط یه اتاق نیست که خیلی تو یه ساختمون هست

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

راست میگن نرو بری بعدا پشیمون میشی من با اینکه آخر هفته ها میام خونه  بازم خیلی سخته برام

من خسته شدم از بس تو شهرستان بودم میخوام برم درکنار دانشگاه یه کلاس دیگه یه چیزی یاد بگیرم حداقل

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم