2777
2789
عنوان

مهاجرت به بندرعباس، فرار از سرمای شهر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 56 پست
شما که اهل بندر هستید میشه راهنماییم کنید کدوم قسمت خونه بگیریم؟ و اینکه دبستان سما خوبه؟ کسی میدونه ...

قطعا بهترین انتخاب ازادگانه

چون هم به مرکز شهر نزدیکه مرکز خریده و فضای پزشکی و مطب دکترا هم به گلشهر که تفریحا و فضاهای لوکس تری داره

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
شما که اهل بندر هستید میشه راهنماییم کنید کدوم قسمت خونه بگیریم؟ و اینکه دبستان سما خوبه؟ کسی میدونه ...

کلاس های شلوغ هست و اینکه یه زمانی خوب بود الان فقط اسم هست به بچه ها سخت میگیرن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه،چه وحشتناک، فکر نمیکردم  اونجا بخاطر گرمای شدید برق قطع بشه

همیشه که برق قطع نمیکنن من قشم زندگی می کنم ماهی سه بار برق میره یاکمتر بعد اگه از صبح کولر روشن باشه تا یکی دوساعت هوای اتاق خنکه وفوقش یکم گرمت بشه می ری دوش میگیری بعدش برق میاد

اوه،چه وحشتناک، فکر نمیکردم  اونجا بخاطر گرمای شدید برق قطع بشه

کلا چند سالی هست تابستون که میشه مصرف برق بالا میره برقا رو قط میکنن البته دیدم کل کشور اینطوره چون همه مینالیدن

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
قطعا بهترین انتخاب ازادگانه چون هم به مرکز شهر نزدیکه مرکز خریده و فضای پزشکی و مطب دکترا هم به گلش ...

سلام عزیزم بهشت بندر چطور محله ایه؟از لحاظ نزدیکی به امکانات و امنیت و …ما هم قراره بیایم بندرعباس

سلام عزیزم بهشت بندر چطور محله ایه؟از لحاظ نزدیکی به امکانات و امنیت و …ما هم قراره بیایم بندرعباس

درست یادم‌ نمیاد که مثلا بگم جای خوبیه یا نه 

خونه ی یکی از دوستام اونجا بود

ولی از مرکز شهر خیلی دوره تمام مطب دکترای خوب یا مرکز خرید تو بندر مرکز شهره اگه اهل خریدی یا کارای دکتری داری برات سخت میشه 

وای چقدر بده اگه دور میشم به امکانات😔شما چه محله هایی رو پیشنهاد میکنید؟

نه از امکانات دور نیستی یعنی پارک و بیمارستان و پاساژ و کلی کافه اونطرفا هست

ولی مرکز خریدای اصلی همش مرکز شهره اگه اهل خریدی باید کلی راه بیای همیشه

من خودم باشم‌ میرم ازادگان چون به همه جا نزدیکه هم به گلشهر که میشه همون طرفای بهشت بندر که جینگول مینگول تر و باکلاس تره

هم به مرکز شهر که یه سری امکانات اونجاست

ولی سمت مرکز شهر خونه نگیر گازکشی نداره شلوغه تمیز نیست 

همون بهشت بندر باشی بهتره تا بیای مرکز شهر 

نمی‌دونم اومدی بندر یا نه اما یک نکته ای تو پیامت بود که نتونستم نادیده بگیرم و اینو می‌نویسم برا هرکسی که اتفاقی این تاپیک رو میبینه و میخواد بیاد بندر 

و اونم خاک بود ‌شما نوشتی بندر خاک نمیاد درصورتی که وحشتناک خاک میاد اینجا .گاهی روزا تو سایت هواشناسی میبینم که میزان آلودگی هوا از تهرانم بیشتر میشه .

مطمئنا 10درجه تفاوت دما داریم با بندر، صبح اول صبح بچه میخواد بره مدرسه دما 2 تا5 هست، و اینکه اینجا ...

بندر زیر ۲۰ درجه نمیاد کلا 

خیلی بترکونه ۱۵ درجه 

تابستونای ۶۰ درجه و خفه کننده ای داره 

عوضش زمستون بهاری و خوبه تقریبا

اکه میتونی تحمل کنی برو ولی خیلی اذیت میشی