2777
2789
عنوان

مهاجرت به بندرعباس، فرار از سرمای شهر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 56 پست

اول مهر بروو

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بندر وحشت ناکه گرمه ما اینجا داریم میپزیم  اگه طاقت گرما داری بیا  مطمئن باش اینجا هم مر ...

مطمئنا 10درجه تفاوت دما داریم با بندر، صبح اول صبح بچه میخواد بره مدرسه دما 2 تا5 هست، و اینکه اینجا سوز سرماش زیاده، یه باد سرد به بچه میخوره تب میکنه، یه سوال اونجا تو اون اقلیم بیماری زیادی که بین بچه ها رایج نیست؟ بخاری برقی استفاده میشه یا گازکشی هست؟ 

مطمئنا 10درجه تفاوت دما داریم با بندر، صبح اول صبح بچه میخواد بره مدرسه دما 2 تا5 هست، و اینکه اینجا ...

بیماری که همه جا هست دیگه 

بخاری برقی خیلی استفاده نمیشه مثلا زمانی که به بچم حموم میدم یا ممکنه چند روز یکم سرد بشه روشن کنیم 

گاز هم تازه اومده بعضیا وصل کردن بعضیا نه 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

من خودم سرمایی ام زمستونو بخاطر سرماش دوست ندارم کلی خودمو میپوشونم. دوست دارم زمستونا برم قشم زندگی کنم.

فکر کنم قشم هواش بهتره چون جزیره است باد ملایم زیاد داره باعث میشه شرجی بودن هوا کمتر حس بشه.

بندر وحشت ناکه گرمه ما اینجا داریم میپزیم  اگه طاقت گرما داری بیا  مطمئن باش اینجا هم مر ...

شما که اهل بندر هستید میشه راهنماییم کنید کدوم قسمت خونه بگیریم؟ و اینکه دبستان سما خوبه؟ کسی میدونه تعداد دانش آموزان تو کلاسشون چند نفره؟ من اینجا دخترم رو فرستادم مدرسه ای که 18نفرتو کلاسشون بود، میخواستم خلوت باشه. 

بیماری که همه جا هست دیگه  بخاری برقی خیلی استفاده نمیشه مثلا زمانی که به بچم حموم میدم یا ممک ...

اونایی که گازکشی کردن تو آپارتمان‌ها رادیاتور هم میزارن یا نه؟ تو مدارس با چی گرم نگه میدارن مدارس رو؟ 

من خودم سرمایی ام زمستونو بخاطر سرماش دوست ندارم کلی خودمو میپوشونم. دوست دارم زمستونا برم قشم زندگی ...

قشم بهتره ولی من عاشق اینم که تو زمستون بخوای بری بیرون بعد قرار نباشه کلی شال و کلاه کنی

2810