2777
2789
عنوان

مهاجرت به بندرعباس، فرار از سرمای شهر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 56 پست
شما که اهل بندر هستید میشه راهنماییم کنید کدوم قسمت خونه بگیریم؟ و اینکه دبستان سما خوبه؟ کسی میدونه ...

قسمت آزادگان. زیباشهر .آزادشهر. شهرک نور .نیایش. بلوار امام حسین خوبه فقط نیایش یه مقدار شلوغه 

بچه مدرسه ای ندارم کلا از مدارس اطلاعی ندارم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اونایی که گازکشی کردن تو آپارتمان‌ها رادیاتور هم میزارن یا نه؟ تو مدارس با چی گرم نگه میدارن مدارس ر ...

والا اینجا شوفاژ و اینا کلا نیست چون هوا سرد نمیشه که نیاز باشه تو ساختمان هم که تازه گاز کشی اومده مردم تازه دارن گاز کشی میکنن هر کی بخواد میزاره 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای اولای شهریور هوا بهتر نمیشه بخایم بیایم بندر؟

امسال وحشت ناک گرمه شهریور شاید یکم تغییر کنه ولی آنچنان نه

اینجا که الان نصف شب دما شده 17،  15درجه اختلاف دما در شب و روز، امابندر 5درجه اختلاف دمای شب و ...

روز اینجا فک کنم به چهل درجه هم میرسه شب هم مثل گرمای ظهر نیست اما هوا شرجیه و غپ یه لحظه میریم بیرون خیس عرق میشیم خفه میشیم از گرم 

دیروز عصر برق رفت داشتیم از گرما خفه میشدیم

ما که زمستان رفتیم اونجا هواش تابستونی بود شبها از ساعت ۹ تا صبح شهر فعال بود می گفتن تابستونا هواش ...

😍💙💙ماچ به کله ات

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
چه مریضی؟ چرا؟ راستی اونجا پشه های وحشتناک. هم هست؟ اصلا نمیشه تو زمستون پنجره ها رو باز کرد؟ 

پنجره هارومیتونی توری بزنی

گاهبم حشره کش بزنی توی خونه پشه نمیادمن زمستونا پنجره هاهمیشه بازه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810