2777
2789

سلام، دخترم پارسال در شهر خودم کرمان مدام مریض میشد، سرماخوردگی، تورم لوزه، آلرژی، عفونت، آنتی بیوتیک،،، حتی نمیخوام یادم بیاد چی گذشت، از طرفی کار همسرم تو بندره، مدرس هست، من اصرار دارم که بیا همه با هم بریم بندر، خونه اجاره کنیم و اونجا زندگی کنیم، هم تو هر هفته تو جاده نیستی، هم پیش هم هستیم، هم بچه دیگه تو اون سرما نیست که مریض شه مدام، از طرفی بندر هواش مرطوبه و مثل کرمان سرد و خشک نیست، و گرد و خاک هم نداره، از دوستان عزیز نی نی سایتی میخوام که کمک و راهنماییم کنن، آیا تصمیم درستی گرفتم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بندر وحشت ناکه گرمه ما اینجا داریم میپزیم 

اگه طاقت گرما داری بیا 

مطمئن باش اینجا هم مریض میشه ولی شاید کمتر

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بندر خیلی شهر خوبیه بری دیکه برنمیگردی

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

ما که زمستان رفتیم اونجا هواش تابستونی بود شبها از ساعت ۹ تا صبح شهر فعال بود می گفتن تابستونا هواش غیر قابل تحمله و معمولا کسی کارواجبی نداشته باشه بیرون نمیاد ببین با گرمی هواشم موافقی برو که هر چی از مهربونی مردمونش تعریف کنم کمه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
2810