2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرزند سوم چیه مخصوصا کسایی که تجربه دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6438 بازدید | 86 پست
[QUOTE=305354207]سه تا معمولا حداکثرشه دیگه[/QUOTتوی فیلمای خارجی هم ببینی اکثرا زیادن خب وقتی رفاه ...

ادم حسابی؟ نه معمولا سه حداکثرشه. من تو سه تا کشور مختلف زندگی کردم. بین ادمای درست و درمون ابدا پنج تا و شش تا بچه ندیدم

ایرانیها از خارجیها فقط سگ بازی دیدن /اما ندیدن خارجیها هرکدوم چندتا بچه دارن /رونالدو مسی هلندیها و ...

عزیزم توروخدا مقایسه نکنید الکی 

هر کشوری شرایط خودشو داره

این افرادی که شما گفتی قبل از ازدواج بچه دار شدن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا شما اصل مطلب ونگرفتی و چسبیدی به حاشیه 😅😂

حق با شماست. خدا رو شکر شما اصل مطلب رو گرفتی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
هرجا  منظورم فرهنگ ما ایرانی هاست که بچه دوم و سوم میگیم خز  رایج کردن تک فرزندی ❌❌

خوب عموما خارج تو زبان عامیانه به خارج  درست و حسابی اطلاق میشه، این چیزی که شما گفتی، فرق کشور فرهیخته! افغانستانه😅 خیلی فرق هست بین فرهنگ اروپا و افغانستان😅 

حق با شماست. خدا رو شکر شما اصل مطلب رو گرفتی 

دعوا نداشته باش عزیزم ❤

اینجا مجازی زیاد جدیش نگیر مهربون بانو

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

کجا زیاد شده ؟؟؟؟ شما کجا زندگی می کنید؟فکر کنم ایران نیستید اطراف من ده ساله ازدواج کردن هنوز بچه ...

دقیقا اطراف ما هم همینطوره. من دومی رو باردار شدم کلی از دوستام متلک شنیدم. اطراف ما اونایی که سه تا دارن، بچه کوچیکشون حداقل ۲۰ ساله هست.وگرنه اکثرن تک فرزند، چند تا هم مثل ما که اولی رو خیلی زود آورده بودیم، دو تا دارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

زنان ایرانی با دارا بودن 1.78 فرزند در مکان 146 جدول جهانی قرار می‌گیرند این در حالی است که حتی اسرائیل با رتبه 75، آفریقای جنوبی 97، برزیل 106، ترکیه 110، فرانسه 118، آمریکا 122 و انگلیس 137 در مکانهایی بهتر و بالاتر از ایران قرار  دارند!!

این امار جهانیه

دعوا نداشته باش عزیزم ❤ اینجا مجازی زیاد جدیش نگیر مهربون بانو

اتفاقا اصلا دعوا ندارم. من اصلن تحمل و کشش جر و بحث و یکه به دو ندارم. برای همین، اول گفتم حق با شماست 😅

خوب عموما خارج تو زبان عامیانه به خارج  درست و حسابی اطلاق میشه، این چیزی که شما گفتی، فرق کشور ...

همینکه شما فرهنگ یک کشور مسخره میکنید و میخندین نشون میده خیلی کارتون درسته و با کلاس هستید .موفق باشید

زنان ایرانی با دارا بودن 1.78 فرزند در مکان 146 جدول جهانی قرار می‌گیرند این در حالی است که حتی اسرا ...

خدا رو شکر. یه کم بچه نیاریم جمعیت کم شه شاید وضع زندگیمون یه کم بهتر شه و از این وضعیت و بدبختی و بی پولی نجات پیدا کردیم. اونا حتما امید دارن که بچه میزان

خانوما خارجیا دقیقا منظورتون کدوم کشوره؟

قانون تک فرزندی چین بعد از چندسال جمع شد چون عواقبش رو توی جامعه دیدن. بقیه کشورای شرقی هنوز براشون ازدواج‌و فرزند آوری بالای دو سه تا ارزشه و نشون دهنده ی بقای خانواده... کشورای اروپایی دایم تبلیغ میکنن برای بچه دوم سوم و کلی تسهیلات میدن چون میدونن چه معضلی میشه براشون.

خیلی دخترا ازدواج میکنن بخاطر بچه اوردن، ممکنه بعدشم از شوهر(دوست پسر)شون جداشن😀

آمریکاییها که فرهنگشون توی عشق ازدواج بودن شبیه ماس(سرچ‌کنید) بعد ازدواج اگه اهل زندگی باشن😄دنبال بزرگ کردن خانواده هستن، کلیدواژه بیگ فمیلی (bigfamily) رو سرچ‌کنید.‌ 

زمین حالش خوبه و خودش خودشو ترمیم میکنه همیشه، اینده ی زمین و دنیا قرار نیست فاجعه بشه و تاریخ نویسای پونصد سال پیشم میگفتن آینده ی زمین قراره تا پنجاه سال دیگه فاجعه بشه! 

تبریک میگم چقدرررر رسانه های دنیا موفق شدن ترس بندازن توی دل همه مون‌... اول ترس از ازدواج، بعد ترس از بچه اوردن، بعد ترس از دومی و سومی😀

اگه خودتون و شوهرتون ارامش دارین بیار، اگه ندارین روی ارامشت کار کنی دوتا دسته گل اولیت خودبخود خوشحال بزرگ میشن...بعدش وقت دارین به سومی در ارامش فکر کنین نه خاطر فشار خواسته ی شوهرتون.

بازم من تجربه ندارم، تجربه افراد زیاد اطرافم رو‌ گفتم خدمتتون.

2810