2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرزند سوم چیه مخصوصا کسایی که تجربه دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6442 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از نطر مالی اوکی هستید

خودتم توانشو داری

بنظرم بیارید

خز چیه اخه من نمیدونم یسری ایرانیا چرا انقدر فرهنگ غلط رو ترویج میدن

اخه تعداد بچه مگه خز شدن داره

این حرفا فقط تو ایران زده میشه والا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من یدونه بچه دارم ولی دوست دارم ۳-۴ دیگه بچه داشته باشم. چون خیلی دوست دارم خانواده پر جمعیت باشه و بچه هام تنها نباشن حتا وقتی بزرگ شدنم پشت هم باشن.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه داشتن که خط نیست

بچه سوم خوبه ، باعث میشه بچه های بزرگتر نسبت به گوچیکتره حس مسولیت پیدا کنند و در غیاب تو راحت می تونند خونه رو مدیریت کنند

مشکل مالی هم ندارید که

می مونه اخلاق و رفتار

اگه می تونی بچه های خوبی تربیت کنی چرا که نه خیلی هم خوبه 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
اگه از نطر مالی اوکی هستید خودتم توانشو داری بنظرم بیارید خز چیه اخه من نمیدونم یسری ایرانیا چرا ...

دقیقا خارجی ها هرکدوم 4.5تابچه دارن 

ولی ما ایرانی ها به بچه هم خون خودمون میگیم خز 😐

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

تو بچه داری کمک میکنه؟ خودت حوصله داری؟ دلیل خاصی هست که بچه سوم میخواد؟

نه تو بچه داری اصلا کمک نمیکنه چون خونه نیست صبح میره شب میاد شغلش سوپرمارکت هست فکر کنم بخاطر همینه بچه میخاد چون خبر نداره از صبح تاشب چه خبره😅

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 

بچه دومت خیلی کوچیکه 

من خواهر برادرم رو دوست دارم اما حس می کنم زیادیم 

همه چیز پول و اوضاع مالی نیست 

آیا شما می تونید هر سه تا بچه رو از لحاظ عاطفی تامین کنید ؟ به خصوص اینکه خیلی کوچیکن و نمی تونن درک کنن توجه بیشتری لازمه برای فرزند کوچیکتر از اونا 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
همسرت بچه دوست هست ؟؟یعنی کمک میکنه بهت تو موارد بچه داری ؟؟

نه ازصبح تاشب سرکار کمک نمیکنه

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
نه تو بچه داری اصلا کمک نمیکنه چون خونه نیست صبح میره شب میاد شغلش سوپرمارکت هست فکر کنم بخاطر همینه ...

خب دیگه تا سومی بیاد بچه اولت بزرگتر شده یکم اوضاع بهتر میشه از سختی بچه داری کم میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
2810