2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد فرزند سوم چیه مخصوصا کسایی که تجربه دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6442 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا دارم ۱.۵   و ۵ ساله

وضع مالیمون خوبه خوب شکر خدا

مذهبیم هستم

ولی سومی ابدا

قرص میخورم اصلا نشه و روش دیگه همزمان

مگه فقط پوله

من الان دارم فقط اولی میبرم مهد کلاس زبان باشگاه  اینارو خودش دوست داره ها که میبرم

میبینم واقعا وقتی برای دومی نمیمونه فردا دومی بزرگتر شه همینقدر باید ببرم کلاسها دوتا میشن

اولیم مدرسه ببر بیار 

هم زمان بخوام برسم بهشون استعدادهاشون شکوفا کنم فردا نوجووان میشن توجه بیشتر نیازه

اصلا ابدا به سومی فکر ننیکنم

ترجیح میدم به همین دوتا بیشتر برسم

و توجهم معطوف کنم بهشون

خواهرم ۳ تا داره

واقعا اولی رو همش مجبوره از سر وا کنه 

چون داره نوجوون میشه و وقت کافی نداره

وقت پول جیه در برابر کمبود وقت

چون کارهای ادم ده برابر میشه

اصلا شوخی نیست

زنداییم ۴۸ سالشه بچه سوم بارداره بچه اولش ۱۲ سالشه

یه کم درباره زنداییت و اعتماد به نفسش برام میگی؟😍 الگوی من باید باشه چون منم اولی رو توی سن پایین نیوردم ، سومی احتمالا به همون سن برسه اگه بخام بیارم...

عزیزم بگما من به نطرخودم خز نبست چون خودم کاملا آدم سنتی وساده ای هستم ، گفتم شاید خزباشه مسخره کنن ...

نه عزیزم کلی میگم این حرفو جدیدا میشندم و خندم میگیره واقعا

اصلا به سنتی بودن و نبودن نیست باور کن بچه داشتن ربطی نداره به کلاس و این حرفا

من چندین نمونه ادم امروزی میشناسم که ۳ و ۴ تا بچه دارن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خارجی ها از هر ده تاشون یکی ازدواج میکنه، باز اونا هم از ۶ر ده تا یکی بچه میاره، باز اونایی که بچه د ...

اره دقیقا فقط رونالدو رو مثال میزنن با این حرفا گول بزنن مردم رو

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
کجا زیاد شده ؟؟؟؟ سما کجا زندگی می کنید؟فکر کنم ایران نیستید اطراف من ده ساله ازدواج کردن هنوز بچه ...

من تهران زندگی میکنم/ به نظرم بچه داشتن یه بخشش اقتصادی و بخش دیگرش فرهنگیه /ما ایرانیها بچه هامون خیلی داریم لوس تربیت میکنیم به نظرم/رفاه بیش از حد بچه بیتربیت میکنه /ما بیشتر از اینکه به ادب بچه توجه کنیم به فکر تجملات اون هستیم /خیلی هم بخوایم برای بچه کاری کنیم یه کلاس زبان و یه کلاس ورزشی میفرستیم /زست پدر و مادر خوب و روشنفکر هم میگیریم

خارجی ها از هر ده تاشون یکی ازدواج میکنه، باز اونا هم از ۶ر ده تا یکی بچه میاره، باز اونایی که بچه د ...

کلا شما اصل مطلب ونگرفتی و چسبیدی به حاشیه 😅😂

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

والله یکی نیس بگه شما رفاه و پول رونالدو رو دارین که با اون مقایسه میکنین خودتون. اون حتی اگه هزار ت ...

درسته رونالدو خیلی پول داره اما مثل بعضی ایرانیها تجملاتی نیست /شما تولد و سالگرد ازذواج اونارو با بلاگرا و مردم ایران مقایسه کن/شما برو پیج  مسی تولدش ببین 

خازج منظور افغانستانه نکنه؟!😅

هرجا 

منظورم فرهنگ ما ایرانی هاست که بچه دوم و سوم میگیم خز 

رایج کردن تک فرزندی ❌❌

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

2810