2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این شیردوش دستیا،شیشه شیر،شیرخشک،دو سه دست لباس سایز صفر،دستمال مرطوب،شونه و حوله دستی و صابون واسه خودت،نوار بهداشتی سایز بزرگ از اونا که عکس بچه داره،ش و ر ت دو تا،

دو دست لباس کلاه و روسری و جوراب و دستکش فراموش نشه

قنداق فرهنگی .پتو. دستمال مرطوب. شیشه شیر. خرما. اگه زایمان اولت هست شیر دوش دستی. ش ورت یک بار مصرف دو سه عدد. پوشک سایز یک برای نوراد۴۰ عددی  و نوار بزرگ برای مادر . دمپایی . عطر و لوارم ارایشی. کرم کالاندولا. الکل . شارژر. نسکافه اگه سزارینی هستی . روکش یک بار مصرف توالت فرهنگی. شال یا روسری.

من براخودم لباس زیر دستکش یه بارمصرف ومسواک وخمیردندونم،یه شامپوبچه ی کوچیک وحوله ی صورت،دمپاییم، نواربهداشتی،برا نی نی هم لباسش وپوشکش وپتوش.خوراکیام. رفتی خرید لباس براش؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دو دست لباس کلاه و روسری و جوراب و دستکش فراموش نشه قنداق فرهنگی .پتو. دستمال مرطوب. شیشه شیر. خرما ...

آخ این قسمت توالت فرنگی چقد عذابه برام🤦

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واسه خودت شور ت یکبار مصرف بخر .تو دیج ی کالا هم هست کارت راحت میشه  پوشک  یه دست لباس&n ...

خدا بخواد تصمیمم سزارینه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

من تازه زایمان کردم اینارو ازم حواستن.

دو دست لباس نوزاد پوشک بچه .پوشک بچه بزرگ برای خودت .

قنداق یا پتو .خرما کمپوت انجیل و گلابی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خدا بخواد تصمیمم سزارینه

صبح ک میخوای بری بیمارستان شور ت و سوتین نپوش یه مانتو گشاد و شلوار کمر کش و یه چیز راحت تنت باشه چون باید همه لباساتو دربیاری بار اضافی با خودت نبر.کفش‌نپوش دمپایی طبی ببر‌ با خودت .کمپوت گلابی و انجیر و لواشک آلو و زردآلو با خودت ببر.۱۲ ساعت بعد عمل اجازه نمیدن چیزی بخوری.همین ک گفتن یهچیزی بخور از اینا ک نوشتم برات بخور ک شکمت کار کنه تو سزارین یبوست بگیری دور از جون بدبختی .مدام چیزای شل‌ کننده بخور ک ب بخیه هات فشار نیاد .سعی کن برنج هم نخوری چند روز 

طلا و گیره سر و خلاصه هر چیزی ک فلزی باشه نباید همراهت باشه تو اتاق عمل