2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماریا من نمی تونم بهت کمک کنم ولی خیلی مشتاقم که لالایی رو بشنوم .
پریا خانوم شما باید بری به صفحه تبادل نظر و یکی از بخشهای اصلی رو انتخاب کنی و وارد بشی فکر کنم سؤال شما مربوط به اقدام برای بارداری باشه . بعد که وارد شدی بالای صفحه سمت چپ نوشته موضوع جدید . روش کلیک کن یک صفحه باز میشه که می تونی ایجاد تاپیک کنی .
برای دادن آزمایش بارداری باید صبر کنی تا پریت عقب بیفته . البته در مواردی که لقاح زود انجام شده باشه قبل از پری هم ممکنه جواب بده ولی بهتره صبر کنی اگه پریت عقب افتاد بعد آزمایش بدی .
http://img4up.com/ خانمم برو این سایت بعد 5 تا مستطیل داره brows رو انتخاب میکنی و وارد فایل های کامپیوترت میشی و اپلود که شد کپی میکنی هستی ماریا جونی>؟
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
الان من عکس پسرم رو به همون ترتیب اپلود کردم اول عکسش رو از توی document انتخاب کردم بعد upoloding رو انتخاب کردم و چند ثانیه طول کشید تا اپلود بکنه بعد هم یا مطالب توی مستطیل دوم یا اخری رو کپی میکنی و اینجا paste میکنی همین
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .

بخواب آروم تو آغوشم، نکن هرگز فراموشم

بخواب آروم کنار من، تو پاییز و بهار من

لالا لالا تو مثل ماه، بخواب که شب شده کوتاه

لالا لالا گل گندم، نشی تو بی قراری گم

لالا لالا گل مریم، چشات رو هم میره کم کم

لالا لالا گل یاسم، ازت میخونه احساسم

لالا لالا گل پونه، عزیزنم رفته از خونه

لالا لالا گل زردم، ببین بی تو پر از دردم

بخواب آروم تو آغوشم، نکن هرگز فراموشم

بخواب آروم کنار من، تو پاییز و بهار من

لالا لالا گل پونه، عزیزنم رفته از خونه

لالا لالا گل زردم، ببین بی تو پر از دردم