2777
2789
عنوان

مامانای 92 که فقط میان نی نی سایت بیان باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 96 پست
سلام دختر من هم متولد خرداد 92 هستش
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
جمله میگه ولی بعضی از کلماتش رو خودم فقط متوجه میشم
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست؟؟؟
رزا دختر منم فروردین 92 بدنیا امده توی حرف زدنش هنوز گاهی بعضی کلمه هاشو خودم تنها میفهمم و بعضی ها رو حتی خودم متوجه نمیشم بردمش مهد برای همین که بتونه بهتر حرف بزنه الان بهتره چون اطرافیان میگن خوب شده حرف زدنش اما بازم یکم مشکل داره که خیلی نگرانم
سایا جان وقتی دخترم حرف میزنه باباشم متوجه نمیشه فقط من و خواهرش
دختره من از یک سالکی شروع به حرف زدن کرد خیلی تو خونه باهاش حرف میزدیم خوده من اگه کاری انجام میدادم و دخترم روی زمین دراز کشیده بود (زیره یک سال منظورمه از نوزادی) مرتب باهاش حرف میزدم تو خونه بلا استثنا هم موقع خواب براش لالایی میخوندم آخه میگن از نوزادی لالایی و قصه بگی به نوزاد زود زبون باز میکنه خلاصه که الان چند روز دیگه سه سالش تمام میشه کلمه یا جمله ای نمونده که نگفته باشه حتی چند تا سوره و چند تا شعر هم حفظ کرده خودم باهاش تمرین کردم مهد هم تا حالا نرفته
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم... باز دلم... باز دلم ..... دل بشود
سلام. دختر من فروردین 92 به دنیا اومده. از 3سالگی مهد میره نیمه وقت 9-12. خدا روشکر حرف زدنش خوبه و بازی میکنه و .... فقط یکسره یکی رو میخواد که باهاش بازی کنه. دلم میخواد دومی رو بیارم بخاطر رها منتها گذاشتم که فروردین اگر خدا بخواد اقدام کنم... خوشحال میشم باهم دوست بشیم
دردانه ی مامان: هوا را از من بگیر اما خنده های معصومانه ات را نه...
سلام منم دخترم اسفند91هستش ماشالله خیلی شیطون وشیرین زبونه همش میخواددقیقا مثل مامان رهاجون که گفتن یکی باهاش بازی کنه.هنوزمهدنزاشتمش راستش میترسم ازمریض شدن و....
...سخت است که کوه دردباشی ...ودیگران به آرامش ظاهرت حسادت کنند...
منم دوس دارم بذارمش مهد اتفاقا مهد سر کوچمونه ولی میترسم تند تند مریض شه
چرا کسی به اینجا سر نمیزنه
پسرم مهر 92هستش .از شش ماهگی پیشه پرستار ه.خودمم چون میرم سرکار نمیتونم نگهش دارم.14کیلو وفوق العاده بد غذاست.نمیدونم چی کار کنم.از سرکار که میام تاآخر شب توآشپزخانه همش دنبال غذا درست کردن واسش هستم
2810