2777
2789

بچه ها من الان یک ماهه مصرف قرصم رو کنار گذاشتم . ولی الان سه روز از موعودم گذشته و پریود نشدم. یعنی احتمالش هست این ماه پریود نشم 

شما هم اون اوایل همینجوری بودید ؟

یکم توضیح میدید این مدت چیکارا کردید؟

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

من فعلا تازه فهمیدم قبلا سونوهام همیشه سالم بودن پریودم میشدم نمیدونستم دارم.چندماهه یهو هشت روز میفته عقب.این ماهم که کلا دوروز‌‌ اونم کم‌اومد ولی سر وقتش شد.

میشه منم راهنمایی کنین چیکارا کنم براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخری پریود من ۸ تیر بود نزدیک ۴۲ روزه پریود نشدم😐😐😐😐😐 پلی کیستیک هستم بی بی منفی

منم همینطور . قرص مصرف میکنی؟

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
منم همینطور . قرص مصرف میکنی؟

ماه قبل ویتاگنوس خوردم سر موعدم پریود شدم

ولی این ماه نشدم ۴۲ روز شد اخری پری من😐😐

دکتر هم میرم داروهای هورمونی مینویسه با بدنم سازگار نیس حوصله دکتر هم ندارم 

عاشق امام زمانم❤