بچه ها من الان یک ماهه مصرف قرصم رو کنار گذاشتم . ولی الان سه روز از موعودم گذشته و پریود نشدم. یعنی احتمالش هست این ماه پریود نشم
شما هم اون اوایل همینجوری بودید ؟
یکم توضیح میدید این مدت چیکارا کردید؟
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
من فعلا تازه فهمیدم قبلا سونوهام همیشه سالم بودن پریودم میشدم نمیدونستم دارم.چندماهه یهو هشت روز میفته عقب.این ماهم که کلا دوروز اونم کماومد ولی سر وقتش شد.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخری پریود من ۸ تیر بود نزدیک ۴۲ روزه پریود نشدم😐😐😐😐😐 پلی کیستیک هستم بی بی منفی
منم همینطور . قرص مصرف میکنی؟
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂