2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46652 بازدید | 23767 پست
آزادجون کالری شمارکرفس به من وزن محدوده سالم وایده ال راداد..ننوشت چقدرکالری درروزوااسم کافیه که
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبسم جون تو صفحه اصلی برنامه مینویسه وسط اون دایره هه الان شاید هنوز تو قسمت وارد کردن اطلاعاتی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
اره عزیزم واسه من توی دایره2010زده خب این واسه ثابت نگه داشتن وزنمه واسه کم کردن چی؟
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
عزیزم ۲۰۱۰ کالری مورد نیازته حالا برو تو قسمت هدف تو صفحه اول گفتم کجاست ببین برای رسیدن به چه وزنی این کالریو بهت داده
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
ببخشیدگلم هی سوال میپرسما ولی وزن مخدوده سالم منوزده68 وزن هدف60 این کالری2010خییلی زیاده واسم.چون حدود1300تا1500 کالری درروز به من توصیه شده گییج شدم
تبسم تو باید مقدار کالری که تو دایره زده هر روز مصرف کنی مثلا زده 2000 تا تو غذا ثبت میکنی میشه هزارتا کالری دایرت سبز میشه
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
واسه کم کردن وزنته که به وزن سالم و بعد به وزن ایده ال برسی
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
تبسم جون رژیم ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ درسته که سریع لاغرت میکنه ولی ضررش به نظر من زیاد تر از فایدشه رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود این کالریو اگر تونستی کمتر استفاده کن ولی همونجوری که به کواک گفتم عمل کن همه چیزای واجبو بخور
آهان مرسی خوشبختترین زوج ولی من ازاین مقدارکمترمیخورم.خیلی اینجوری دیرلاغرمیشم چون واقعا2010زیاده
خوش اومدی عزیزم
2810