2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46679 بازدید | 23767 پست
چقد خوب بچه ها و چقد خوبتر که زود شام میخورید و کالریتونو میبندید من هنوز شام نخوردم و کالریم 888 تاست واای حتی یه لیوان آبم نخوردم امروز😱😱😱
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادن آنلاین چیا خوردی؟ میشه یه اسمی بگی که آنلاین صدات نکنم؟ حس خوبی ندارم خیلی مجازیه
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
شادن جون لطف داری این اسمیه که دوست دارم رو پسرم بذارم در آینده😀😀 اسم خودم نیست
فری آفرین عزیزم کرفس‌ واسه منم تو این زمینه خیلی مفیده حساب کتاب داره خوردنم
النا جانم سلام با نظر لیلی موافقم منم با 1100 از 2019 بستم برناممو نتونستم شام نخورم و الانم چون قند و فشارم افتاده یه لیوان آب میوه میخورم باورتون میشه من سردمه؟؟؟