2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46676 بازدید | 23767 پست
سلام خانمهای گل میشه کسایی که عادت به پرخوری عصبی داشتن والان دیگه ندارن راه حلش رابگن؟من بیشتراوقات اصلاگرسنه نیستم اماهمش میخام چی بخورم اونم تنقلات مث چیپس وپفک یاشیرینی
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
تبسم
عزیزم من پرخوری عصبی‌ دارم
موقع عصبانیت هرررچی دم دستم باشه میخورم
منم چاره ای براش پیدا نکردم
فکر نکنم مال تو مثل من مال عصبانیت باشه، ولی مثل اون حالتی که میگی هم بودم انگار هرچی میخوری سیر نمیشی نه؟ یا یه چیزی دلت میخواد نمیدونی چیه یه راهش‌اینه که چیپس و پفک دم دستت نباشه هویج و سالاد و میوه و سبزیجات بذار دم دست بخور هر وقت این حالت بهت دست داد هویج واسه من معجزه میکنه زود سیر میشم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراآزادجون منم هردوحالت رادارم گاهی عصبی نیستم امامدام دلم یه چی میخادبخورم بیشتراوقاتم عصبی وناراحت باشم یااسترس داشته باشم انگاردست خودم نیس هی چی میخورم.بعدش میبینم وواای کلی چی خوردم بدون اینکه گشنم باشه..درنتیجه هی عصبی ترمیشم وهی میخورم
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
تبسم جان من این جور مواقع آدامس میجویم،وخودمو سرگرم کار میکنم،این جور مواقعدخودتو از آشپزخونه دور کن،برو دوش بگیر ،برو بیرون ،بخواب ...خلاصه هر کاری میتونی بکن الا خوردن نهایتا خواستی بخوری سبزیجات بخور،تنقلات هم چارش نخریدنه،
ممنون ازراهنماییت آنلاین جون تمام تلاشم رامیکنم
ازاد عزیزم من تقریبا 2 ماه ونیمه کالری شماری دارم وجدیدا نیم ساعت روزانه زومبا کار میکنم.تو خونه.اگربتونم که بیشتر از وزن 75 حالا شدم 68 وهدفم 65 هست چون کمتر ازون بهم نمیاد استخون بندیم درشته زیره برای من تاثیر نداشت.فقط بسیار تو رفع نفخ موثر بود سه روزه چای سبز ولیمو رو شروع کردم .ببسنمتاثیر داره یا نه من همه چی میخورم.برنج ونون و شیرینی ...ولی به اندازه وحساب شدن کالری تبسم جان منم این مشکلو دارم .یه مقداری توت وبرگه هلو والو گرفتم هم مفیده وهم وقتی دلم تنقلات میخاد اینارو میخورم.البته گاهییییی به پفک چیپس هم نزدیک میشم
ای خدا خیلی سخته نخوردن کرفس که نصب کردن همه حواسم هس که چقد بورم یوقتایی قاطی میکنم دیگه دم میخواد چیزای خوشمزه بخورم ولی حیف که چاق کنندس
یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!
سلام خوبین؟ چه خبرا باربیااا من دیروز ١٣٠٠ خوردم از صبح یه نان تست و ١ قم عسل و ١ ق کره بادوم زمینی نمی دونم چند کالری هست برم در بیارم بهتون میگم
گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای گوجه سبزجون راست میگی یعنی فقط باکالری شماری این همه کم کردی ماشااله وآفرین بهت