ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
والله جات بودم یه سیمونی در حد۱۰ تومن میگرفتم میزاشتم سکته کنن
آخه شوهرمم پر میکنن که زنت واسه خانواده ش بی ارزش بود اینم دیگه هی میخواد بگه اعصابمو خراب کنه
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
واقعا فلسفه سیسمونی چیه ؟؟؟پول میدی تخت و کمد و اسباب بازی میخری اونم برای بچه ای که اندازه یه وجب و تا چند سال ور دل ننه باباش میخوابه و اصلابا اون اسباب بازیها بازی نمیکنه چون همشون ماشالا از ۶ ماهگی گوشی به دستن بعد که بزرگتر شدن باید تخت و کمدش رو عوض کنی چون بچه جان نمیپسنده