2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون و داداشش دعوا کنن داداشش کتکش بزنع چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 36 پست
اره عزیزم دقیقا به خاطر همین نه چیزی گفتم نه کاری کردم فقط ریختم تو خودم دلم میخاد بترکم مشکلم اینک ...

کار عاقلانه ای کردی 

بهترین راه اینه که با سیاست کاری کنی شوهرت خودش بخواد باهاشون قطع رابطه کنه

از این مدل آدما فقط باید دور شد همین

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
کار عاقلانه ای کردی  بهترین راه اینه که با سیاست کاری کنی شوهرت خودش بخواد باهاشون قطع رابطه ک ...

وای نمیکنه متاسفانه مطمئنم نمیکنه😭

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنجانین اونا من خودم مامانم تهران و بابام قزوین

فکر کنم ترک زنجان هستن نه؟ترک ها خیلی با هم راحت هستن تو روی هم نگاه میکنن و فحش و زد و خورد میکنن ولی بعد خیلی با هم دوست و رفیق هستن و تو مشکلات پشت هم، اگر اذیت میشی یا کلآ باهاشون قطع ارتباط کن یا به این اخلاقشان عادت کن چون دیگه کاری از دستت بر نمیاد

فکر کنم ترک زنجان هستن نه؟ترک ها خیلی با هم راحت هستن تو روی هم نگاه میکنن و فحش و زد و خورد میکنن و ...

اره عزیزم

قطع رابطه که نمیکنه شوهرم متاسفانع ولی خیلی دوست دارم اینکارو بکنه و از ته قلبم امیدوارم که بشه

نمیتونم کنار بیام اصلا خانواده نرمالی نیستن و این واقعااااا شانس من بوده شوهرم اینطوری دراومده

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد و شوهرت زود خوب بشه

مرسی عزیزدلم